LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-01-2003, 10:10 PM   #1
mohoelx
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Mozilla / Mouse prob Mdk 9.1


hey all - loaded up a mandy 9.1 recently. Using Mozilla (the one that comes with it - 1.3.something). A few days ago I started having a problem with the browser portion (email still works fine). WHen I launch the browser, the mouse goes to "very slow" when over the Mozilla window only (mouse is normal elsewhere on the screen), and the browser is all but dead. I can sometimes use the pull-down URL history and go to one sight, but if I click in the URL window (like to type in a URL) that's all she wrote. Not finding any errors anywhere, but the only solution is a killall (or xkill). Even clicking on the widget to close the window does nothing....

Opera seems to work fine, but Konqueror and Galeon exhibit a similar problem as Mozilla. Any ideas?

Thanks -
 
Old 08-01-2003, 11:19 PM   #2
jailbait
LQ Guru
 
Registered: Feb 2003
Location: Blue Ridge Mountain
Distribution: Linux Mint 17, Debian 8
Posts: 7,863

Rep: Reputation: 311Reputation: 311Reputation: 311Reputation: 311
I think that you may need to adjust your KDE mouse speed.

Start kcontrol (it may be called control center on the menu).
Then click on Peripherals->Mouse->Advanced
The mouse speed is called "Pointer accelleration".

I recommend starting at about a speed of 5x.
 
Old 08-01-2003, 11:45 PM   #3
mohoelx
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
still don't know for sure...

Well, it's not the mouse speed directly...it's just when the mouse is over the browser windows that it is a problem.

However, from some other posts shomewhere, I cleared the history and cache, and it seems to be working o.k. now

Dunno.

I really want to use Mozilla though (hope this fix works out) because it allows me to share a common email folder between both Linux and Windows (dual boot). No other email seems to do that (short of using IMAP or webmail solutions).

Thanks -
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XPInstall prob with Mozilla 1.7.2 dot hog Linux - Newbie 5 09-09-2004 09:10 PM
MDK 10 xmms prob(not with sound), and transparent kicker kde zarathustra674 Mandriva 0 04-03-2004 08:44 PM
BCM v.92 Modem Prob -MDK 9.2 al_chemyst Linux - Newbie 1 11-09-2003 08:11 PM
mozilla prob afrm Linux - Software 0 10-25-2003 12:13 PM
Mozilla 1.0, odd prob. Edward78 Linux - Software 1 06-22-2003 02:11 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 09:59 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration