LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-23-2005, 10:25 PM   #1
latcarf
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2005
Location: Cinci OH
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Missing a GUI Link


I am new 2 Linux and have FC4 loaded. I hosed BIND so I uninstalled via yum the reinstalled via yum. It is on and status shows it running.

Problem is that now from Gnome when I go to System Settings> Server Settings> the Domain Name Server option is no longer there.

Anyone know how to get it back?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Symobolic LInk to Devices Missing on Reboot mykeey Linux - Newbie 7 01-16-2005 11:13 PM
Missing GUI dontcare Slackware - Installation 3 10-03-2004 05:58 AM
Missing Link- Fill With Logic inescapeableus Linux - Software 12 09-05-2004 04:31 PM
How do I link a missing file? cbjhawks Linux - Software 1 07-16-2003 08:19 PM
Missing Link? Allen614 General 0 05-18-2003 06:10 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 02:47 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration