LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 12-20-2018, 05:28 PM   #1
SrErwin
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2018
Posts: 3

Rep: Reputation: Disabled
Launching an GUI app with udev rule after plugging in usb?


So Im trying to run gui app with udev but with 0 success,

I read somewhere that i have to find Xauthority file, and put display variable in scripts, Is this right, and if yes could someone write an example script?

Thank you in advance
 
Old 12-20-2018, 05:38 PM   #2
rtmistler
Moderator
 
Registered: Mar 2011
Location: USA
Distribution: MINT Debian, Angstrom, SUSE, Ubuntu, Debian
Posts: 8,457
Blog Entries: 13

Rep: Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774Reputation: 3774
Please use one thread, not three or more
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no sound, no USB, no trackpad, no Wi-Fi (after plugging in a USB mouse and removing it) Sea_Penguin Linux - Newbie 3 07-20-2018 05:36 PM
UDEV: Unable to run a command line interface script after USB automount using udev mohamr2 Linux - Embedded & Single-board computer 8 08-16-2011 11:39 AM
[udev] load-modules.sh error when plugging in camera Meson Linux - Hardware 5 06-03-2010 05:55 AM
Kernel Panic after plugging in and out a USB device several times venk Linux - Hardware 3 06-30-2006 04:16 AM
Kernel 2.4.23 won't boot after plugging in usb mouse mi6 Slackware 5 12-13-2003 06:34 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 08:53 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration