LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-04-2008, 07:47 AM   #1
konqi
Member
 
Registered: Oct 2007
Distribution: Gentoo, Slackware
Posts: 162

Rep: Reputation: 16
konqueror crashing on some sites


sometimes konqueror crashes (i.e. by youtube.com), then i have to kill it with alt+ctrl+esc. When i run konqueror in konsole, it gave some errors when loading youtube (and crashing on it):

Code:
(process:1935): GLib-GObject-CRITICAL **: gtype.c:2242: initialization assertion failed, use IA__g_type_init() prior to this function

(process:1935): GLib-CRITICAL **: g_once_init_leave: assertion `initialization_value != 0' failed

(process:1935): Gtk-CRITICAL **: gtk_clipboard_get_for_display: assertion `GDK_IS_DISPLAY (display)' failed
Adobe FlashPlayer: gtk_clipboard_get(GDK_SELECTION_PRIMARY); failed. Trying to call gtk_init(0,0);
Has this something to do with it's crashing?

I think i need some libraries, because before my reinstallation of slackware. I never had this problem. Or I'm a totally wrong?

Or is it some error with flash?
 
Old 03-04-2008, 09:38 AM   #2
bigrigdriver
LQ Addict
 
Registered: Jul 2002
Location: East Centra Illinois, USA
Distribution: Debian stable
Posts: 5,908

Rep: Reputation: 355Reputation: 355Reputation: 355Reputation: 355
From the look of those errors, you may need to install gtk and gdk libraries.
 
Old 03-09-2008, 05:28 AM   #3
konqi
Member
 
Registered: Oct 2007
Distribution: Gentoo, Slackware
Posts: 162

Original Poster
Rep: Reputation: 16
i've installed gtk 1.2.10 and 2.12.8, but still it gaves the errors. I have noticed that firefox just loads the site, without any errors.

What could the problem be?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Squid to block all the sites except 1 or 2 sites winxandlinx Linux - Networking 8 10-27-2010 02:53 AM
Konqueror: some web-sites not displaying properly pdurkan@yahoo.co.uk SUSE / openSUSE 6 01-05-2008 11:58 AM
Client cannot open few https://.. sites i.e. secure sites rajeshghy Linux - General 1 11-02-2006 06:30 AM
Konqueror not displaying certian sites, MDK 10 webgovernor Linux - Newbie 2 06-25-2004 10:40 PM
Konqueror,Mozilla cannot connect to sites with new user. bongski55 Slackware 6 07-19-2003 07:53 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 08:52 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration