LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Software (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/)
-   -   k9copy keeps crashing (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/k9copy-keeps-crashing-466802/)

thebiggiantmouse 07-23-2006 10:54 AM

k9copy keeps crashing
 
as it says i trying to using k9copy. i installed this from the offical website using FC5's default software installer. now it crashes everytime i try to use it here is the error message i get
(no debugging symbols found)
Using host libthread_db library "/lib/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)
`shared object read from target memory' has disappeared; keeping its symbols.
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread -1208711472 (LWP 5846)]
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
(no debugging symbols found)
[KCrash handler]
#6 0x0805dcd6 in QMemArray<char>::detach ()
#7 0x08061ceb in QMemArray<char>::detach ()
#8 0x0805ccb9 in QMemArray<char>::detach ()
#9 0x08058062 in QObjectList::~QObjectList$delete ()
#10 0x42e3a724 in __libc_start_main () from /lib/libc.so.6
#11 0x08055c71 in ?? ()
does anyone know why this is happening


All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.