LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-08-2006, 12:16 AM   #1
Diomedes
Member
 
Registered: Dec 2004
Distribution: Slackware 13
Posts: 113

Rep: Reputation: 16
Install Cluster Error


Hey, everybody.
I am having trouble installing software. See, I used Ubuntu 6.06's "Add/Remove" program to change some things. Since then, every time I try to install anything, whether as a .deb binary package, through Ubuntu's automatic update service, or from source, I get an error message:
Code:
E: clvm: subprocess post-installation script returned error exit status 3
E: redhat-cluster-suite: dependency problems - leaving unconfigured
E: system-config-cluster: dependency problems - leaving unconfigured
(note: the above is from the error dialog presented upon using the automatic update)
I am not sure if this affects the actual functionality of the installation, but something does not seem right. I am not sure what exactly it is, though, and I can not trace any of the arguments from the error messages to any program. Can anyone help me, or provide any information, please?

Thanks in advance!
Diomedes
 
Old 10-15-2006, 09:47 PM   #2
Diomedes
Member
 
Registered: Dec 2004
Distribution: Slackware 13
Posts: 113

Original Poster
Rep: Reputation: 16
I hate to resurrect this, but I really need to figure out how to fix the problem. I chiseled it down to just one error (the first line in the above segment) by uninstalling (with the Synaptic Package Manager) the unnecessary packages referred to in the other two lines of the error above. Now I am trying to reinstall or uninstall/install the clvm package. The hard part is that it seems this package is critical in the workings of package management, so when I try to uninstall or reinstall it, the package itself still gives me the error. Does anyone know how I can reinstall the clvm package?

Thank you,
Diomedes
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot ping cluster node...pxe-error..help dogma Linux - Newbie 2 09-13-2006 11:34 AM
LXer: Hitting the Cluster Wall - A Study in Cluster Optimization LXer Syndicated Linux News 0 06-27-2006 12:33 PM
LXer: Life, The Universe, and Your Cluster - A Study in Cluster Optimization LXer Syndicated Linux News 0 05-08-2006 08:54 AM
Cluster question: Is it possible to make a bulletproof cluster? ValidiusMaximus Linux - Software 1 09-06-2005 02:07 PM
Help: Error while forming cluster using openmosix in Fedora 3 vkgrid Fedora 6 05-26-2005 12:25 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration