LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-03-2004, 09:02 PM   #1
jking614
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2004
Distribution: Redhat 9.
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
help with installing mplayer


first off i have redhat 9 and am a bit of a noob. I finally was able to ./configure mplayer but now when i goto make i get this error

mplayer.c:190: parse error before '*' token
mplayer.c:190: warning: data definition has no type or storage class
mplayer.c: In function `uninit_player':
mplayer.c:416: request for member `uninit' in something not a structure or union
mplayer.c: In function `main':
mplayer.c:2249: request for member `check_events' in something not a structure or union
mplayer.c:2267: request for member `flip_page' in something not a structure or union
mplayer.c:2278: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c:2432: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c:2438: request for member `check_events' in something not a structure or union
mplayer.c:2457: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c:3021: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c:3026: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c:3036: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c:3044: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c:3135: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c:3431: request for member `control' in something not a structure or union
mplayer.c: At top level:
libvo/video_out.h:174: warning: array `video_out_drivers' assumed to have one element
make: *** [mplayer.o] Error 1

does that make sense to anyone
i just installed the latest video drivers from nvidia
if u need more info let me know
thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help installing Mplayer!! Scrob Linux - Newbie 2 02-10-2005 10:54 AM
please, someone , need help installing mplayer snakeo2 Linux - Newbie 1 04-14-2004 11:57 PM
How to install mplayer gui after installing mplayer kaega2 Linux - Software 5 10-07-2003 11:44 AM
installing mplayer intruptz Linux - Software 2 08-30-2003 10:43 AM
Installing MPlayer Help BartonOC Linux - Software 4 08-13-2003 05:52 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 02:09 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration