LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-03-2012, 09:52 AM   #1
uncle guido
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2005
Location: Wiesbaden, Germany
Distribution: Ubuntu ,Linux Mint
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
Question HDIO get identity failed for dev/sdc1 invalid argument


Hello every one.
I had Ubuntu 11.x(?) 10 I believe, on a Samsung 120GB external hard plate and it ran well, then I didi an upgrade to 12.04 LTS an the same hard palte. I then recieved the following messege: HDIO get identity failed for dev/sdc1 invalid argument. I ran FSCK from Knoppix CD and was then able to come up with the log in maske, in which I was able to insert the proper user and password, after pressing the log in button the screen went blank for a short time then returned to the login maske. Of course you are probabley asking why I did the update, to keep up with the newest developments and to get the LTS function , from a stable Distrubition, is the answer.
I have checked the other simular posts with no results.
I use the External hard plate as SATA on a Medion duel processor, laptop.
Pehraps someone can tell me where the program recieves the information for this boot function and perhaps how I can change it.
Any assistance with this problem would be greatly appreciated.

Last edited by uncle guido; 12-12-2012 at 05:43 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HDIO get identity failed for dev/sdc1 invalid argument uncle guido Linux - Newbie 0 11-30-2012 02:44 PM
ata_id HDIO_GET_IDENTITY failed for '/dev/sda' : Invalid argument igor012 Linux - Software 4 10-12-2012 11:35 AM
[SOLVED] swapon: /dev/sda2: read swap header failed: Invalid argument ted_chou12 Linux - Newbie 2 09-29-2012 10:36 PM
Trying to Mount USB mounting /dev/sda1 on /mnt/usb failed: Invalid argument JamesMore Linux - Newbie 9 07-28-2010 04:27 PM
mount: Mounting /dev/sda2 on /mnt failed: Invalid argument dohpaz Slackware 7 05-25-2007 03:03 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration