LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Software (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/)
-   -   glib 2.0.4 install errors (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/glib-2-0-4-install-errors-24757/)

natto34 07-01-2002 01:34 PM

glib 2.0.4 install errors
 
I'm trying to install glib 2.0.4. I run the ./configure bla bla bla command and it finishes successfully, but when i issue the make all command I get this error message:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
/bin/sh ../libtool --mode=compile gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I.. -I.. -DG_LOG_DOMAIN=\"GLib\" -DG_DISABLE_ASSERT -DG_DISABLE_CHECKS -DG_DISABLE_DEPRECATED -DGLIB_COMPILATION -g -O2 -Wall -D_REENTRANT -c gbsearcharray.c
gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I.. -I.. -DG_LOG_DOMAIN=\"GLib\" -DG_DISABLE_ASSERT -DG_DISABLE_CHECKS -DG_DISABLE_DEPRECATED -DGLIB_COMPILATION -g -O2 -Wall -D_REENTRANT -c gbsearcharray.c -fPIC -DPIC -o gbsearcharray.lo
/tmp/cciJgWPz.s: Assembler messages:
/tmp/cciJgWPz.s:1302: Error: subtraction of two symbols in different sections `.LBB27' {*UND* section} - `g_bsearch_array_remove' {.text section} at file address 6044
/tmp/cciJgWPz.s:1303: Error: subtraction of two symbols in different sections `.LBB28' {*UND* section} - `g_bsearch_array_remove' {.text section} at file address 6056
/tmp/cciJgWPz.s:1304: Error: subtraction of two symbols in different sections `.LBE28' {*UND* section} - `g_bsearch_array_remove' {.text section} at file address 6068
/tmp/cciJgWPz.s:1305: Error: subtraction of two symbols in different sections `.LBE27' {*UND* section} - `g_bsearch_array_remove' {.text section} at file address 6080
make[3]: *** [gbsearcharray.lo] Error 1
make[3]: Leaving directory `/usr/src/Gnome/glib-2.0.4/glib'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/usr/src/Gnome/glib-2.0.4/glib'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/usr/src/Gnome/glib-2.0.4'
make: *** [all-recursive-am] Error 2
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

If you have any idea how to fix this problem please respond to this post.

natto34 07-01-2002 03:03 PM

I found the fix. I guess you can't install glib w/ --enable-debug=no.


All times are GMT -5. The time now is 12:44 PM.