LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-01-2007, 06:05 AM   #1
depam
Member
 
Registered: Sep 2005
Posts: 852

Rep: Reputation: 30
Does anyone of you successfully installed Citrix client on Mepis?


Hi,

I've downloaded the Citrix Client for Linux from the website. I followed the installation steps and successfully installed Citrix Client on my Mepis 3.4.3. I can also see the symbolic link on my browser's plugin. My problem is that everytime I tried to click on the apps inside the Citrix site, It says I've chosen not to trust the issuer of the certificate. I clicked the Install Certificate but a browser just appeared with nothing. Hope someone can help me out. I am using Iceweasel as my browser. Thanks.
 
Old 06-02-2007, 06:51 AM   #2
wayno
Member
 
Registered: May 2007
Location: Brisbane, Australia
Distribution: Fedora 8/9, Xandros (eeepc)
Posts: 110
Blog Entries: 1

Rep: Reputation: 15
Quote:
Originally Posted by depam
Hi,

I've downloaded the Citrix Client for Linux from the website. I followed the installation steps and successfully installed Citrix Client on my Mepis 3.4.3. I can also see the symbolic link on my browser's plugin. My problem is that everytime I tried to click on the apps inside the Citrix site, It says I've chosen not to trust the issuer of the certificate. I clicked the Install Certificate but a browser just appeared with nothing. Hope someone can help me out. I am using Iceweasel as my browser. Thanks.
I had something similar on Fedora. I ended up running the ICA Client executable (whose name escapes me right now - wfcmgr?) and then opening the ICA file that had been downloaded to my /tmp directory. I only use it occasionally so wasn't bothered about spending time figuring out what went wrong.
 
Old 06-02-2007, 10:29 AM   #3
depam
Member
 
Registered: Sep 2005
Posts: 852

Original Poster
Rep: Reputation: 30
wayno,

thanks. But I can't seem to make it work with wcfmgr. It's looking for libXmo.3. Also can't find it on debian repo.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Citrix client installed, but does not work xri Linux - Networking 2 01-07-2007 08:25 PM
Citrix Client under Mozilla TheRealDeal Linux - General 2 12-21-2005 08:22 AM
Citrix Client Install pfunck123 Linux - Newbie 3 12-21-2005 08:18 AM
Citrix client problems slyhne Linux - Networking 2 09-18-2004 07:44 AM
citrix client 7.0 cabo Red Hat 1 09-08-2003 01:25 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 09:32 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration