LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-08-2003, 06:11 AM   #1
LadFromWales85
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Wales, UK
Distribution: Slackware 10
Posts: 30

Rep: Reputation: 15
Big Problems with RH9


Hiya All,

I just installed Red Hat 9, and on first impressions, I was very happy with it. I had a look around the new KDE interface, and proceeded to set up the installation the way I like it, and I bumped into problems right from the start.

I typed 'kdesu konqueror' into a run command box, typed in the root password when prompted, then konqueror appeared, then disappeared

If I log into a terminal (xterm) as root, and type konqueror, it will appear, but in the terminal, it will print:
mcop warning: user defined signal handler found for SIG_PIPE, overriding

I am also having problems running gnomemeeting. Again, if i type 'gnomemeeting' in a run box, it appears, then disappears, in a terminal:
PMutex acquired whilst locked by another thread
Multiple segmentation faults occurred; can't display error dialog

Then it disappears again.

I get an error when running any program from a terminal, even if they open fine, such as gaim, the error is:
mcop warning: user defined signal handler found for SIG_PIPE, overriding

I used to get something mentioning the DCOP server when in RH 8, maybe this has something to do with it?

Please try and help me fix this problem, as I dont wanna go crawling back to RH 8, which I had no problems like this with it at all. I did a fresh install of RH 9, with everything.

Thankyou, I look forward to your replies
 
Old 04-08-2003, 08:06 AM   #2
_DG_
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2003
Location: Montreal
Distribution: Mandrake,redhat,debian,gentoo
Posts: 9

Rep: Reputation: 0
i've a similar problem

i can't anytime when i try in a su console
 
Old 04-08-2003, 09:00 AM   #3
LadFromWales85
Member
 
Registered: Apr 2003
Location: Wales, UK
Distribution: Slackware 10
Posts: 30

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I had a similar problem in RH7.3, but instead of Konqueror appearing, then disappearing like it does on RH9, it just didnt appear at all

Is DCOP anything to do with sound? If yes, would installing the ALSA drivers for my card solve the problem (I would have tried by now, but alsa-project.org is down)

Thanx y'all
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Big O, Big Omega, and Big Theta oulevon Programming 7 05-26-2010 07:18 AM
Dual Boot Problems...big problems Goonie Linux - General 19 12-09-2006 04:44 PM
need big help with RH9 and Gnome crashed... Lleb_KCir Linux - General 4 08-03-2004 12:36 AM
Big Problems! Help please! TheShemeta Slackware 1 11-04-2003 10:58 AM
RH9 installation dies abruptly on big hard disk mdslf Linux - Newbie 1 09-22-2003 12:05 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 07:47 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration