LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-27-2004, 05:50 PM   #1
Russb
Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Sembach AB, Germany
Distribution: Gentoo Linux
Posts: 65

Rep: Reputation: 15
ATI driver prolems with UT2004


Alright, all of the posts I saw in the search here dealt with Nvidia drivers. Damn ATI has horrible support in my opinion for their drivers... Almost makes me wish I never switched to ATI this time around. Well, here's the problem. In windows, ATI was awesome with this game! 80 fps averages, FSAA, everything on highest quality, it was great! Now, in Linux, I run all normal quality and still barely 19-20 fps. This can't be right! I'm furious! I have direct acceleration enabled and everything! When I quit the game I this error:

Code:
WARNING: ALC_EXT_capture is subject to change!
Xlib: extension "XiG-SUNDRY-NONSTANDARD" missing on display ":0.0".
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
recvFrom returned SOCKET_ERROR 111
Signal: SIGSEGV [segmentation fault]
Any ideas? I also noted that when I installed the 4.3 ATI drivers and tried to modprobe agp-gart, and intel_agp they didn't exist! I am running kernel 2.4.26 just for added info. Any ideas why the poor performance? Thanks!

 
Old 07-27-2004, 08:46 PM   #2
Russb
Member
 
Registered: Jul 2004
Location: Sembach AB, Germany
Distribution: Gentoo Linux
Posts: 65

Original Poster
Rep: Reputation: 15
ARGH! Moving into hours now and I can't get this thing to work better! No one has had any luck with the ATI drivers?

Keep pressin...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ut2004 ati driver problem JK_Shark Linux - Games 1 07-13-2005 12:05 PM
Bad UT2004 Performance with ATI csfalcon Linux - Hardware 1 01-11-2005 02:52 PM
ati xorg ut2004 mplayer true_atlantis Linux - Software 0 11-30-2004 02:45 PM
UT2004 xlib error with ATI driver true_atlantis Linux - Software 0 11-29-2004 05:02 PM
ati and ut2004 haamann Linux - Hardware 2 08-02-2004 04:50 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 03:52 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration