LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-13-2003, 07:03 PM   #1
ASP
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: Saskatchewan, Canada
Distribution: Redhat 9.0, Knoppix
Posts: 28

Rep: Reputation: 15
Apache Problems


I'm having some really weird problems with apache, and was hoping somebody here could help me...

If I start the apache service, the service quites as soon as the first request comes in (the process just dies). If I run it from the command like ('httpd -X') it runs for about 5 seconds then quits. I managed to attach the debugger (gdb) to it before it quit one time, and then continued the program to see what was up, this is what I got...

(Loading of Symbols (About 9 pages worth))
0x400a4b34 in bn_sqr_comba8 () from /lib/libcrypto.so.4
(gdb) continue
Continuing.

Program exited normally.
Segmentation fault

And I was dropped back to my shell. It appears (to me at least) that it was GDB that seg faulted, kind of a bad sign when even my debugger get's killed...

I'm guessing this was my fault... this all started right after I updated\installed berkely db, libnet, libpcap, and (this is probably the one), openssl. (for dsniff)

Did I manage to get this royally screwed or what?

Any help at all is appreciated.
 
Old 10-14-2003, 02:17 PM   #2
david_ross
Moderator
 
Registered: Mar 2003
Location: Scotland
Distribution: Slackware, RedHat, Debian
Posts: 12,047

Rep: Reputation: 67
It sounds like a problem with ssl right enough. Try recompiling apache with the new version of ssl. There is a good tutorial here:
http://lamps.efactory.de/e-index.shtml
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
apache problems root3d Linux - Software 5 03-08-2004 04:26 PM
Apache problems BrettPower Linux - Networking 3 03-06-2004 10:52 PM
Apache problems rooster13 Linux - Networking 6 07-16-2003 11:41 PM
Apache virtualhost problems, apache install problems nyroc Linux - Software 2 06-09-2003 11:16 PM
Apache problems RecoilUK Linux - Networking 6 07-13-2001 06:42 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 05:29 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration