LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 03-22-2003, 12:05 AM   #1
Neo22589
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2003
Posts: 28

Rep: Reputation: 15
Another Sound Quetion


I am sry if this has been asked before and it probably has...i know i have read it somewhere but i can't find it...ok here is the problem...i just reinstalled redhat 8.0 on a second hdd and i am using kde. Now when i installed the mp3 plugin for xmms the music was awsome it worked slick and perfect. However when i rebooted i got some info msg saying that it could find sound card or something like that from i/o and that it will continue using null sound. The msg was something like that i really can't remember. Any suggestions on what i can do? now the mp3's don't play at the right speed and there isn't any sound. I haven't tried sound detection yet "after" i rebooted but before it worked fine will have to try again later. thx again for all of yalls help.

-Neo

EDIT: well...now my sound plays at the right speed...i change the output driver to aRts Driver 0.4 libartsout.so. However there is still no sound. I have changed around input drivers but can't find the source to the problem and sndconfig doesn't help much.

Last edited by Neo22589; 03-22-2003 at 12:41 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LILO and Grub Quetion zillah Linux - Newbie 1 02-11-2005 07:58 AM
metamodes quetion amadkow Linux - Software 0 01-29-2005 04:46 PM
Webcam quetion Hammett Linux - Software 0 09-10-2004 10:09 AM
fetchmail quetion primal-id Linux - Software 1 05-10-2003 02:37 PM
I have a LILO quetion also, but not the same problem Stephanie Linux - General 2 02-08-2002 06:08 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 09:39 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration