LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-08-2017, 03:14 PM   #1
Fixit7
Senior Member
 
Registered: Mar 2014
Location: El Lago, Texas
Distribution: Ubuntu_Mate 16.04
Posts: 1,374

Rep: Reputation: 169Reputation: 169
Ad Block not working


I have Ad Block installed yet it does not stop videos from automatically playing.

Ex.

http://www.cnn.com/2017/02/08/politi...ity/index.html
 
Old 02-08-2017, 04:31 PM   #2
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 13,438

Rep: Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989Reputation: 3989
Fixit7,

Please see your PM's. You were asked to change your posting pattern in order to enable LQ members to better help you. My previous PM contained some suggestions, which you acknowledged but then seem to have ignored. Thanks.

--jeremy
 
3 members found this post helpful.
Old 02-08-2017, 05:27 PM   #3
ardvark71
LQ Veteran
 
Registered: Feb 2015
Location: USA
Distribution: Lubuntu 14.04, Windows Vista
Posts: 6,277
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841
Hi Andy...

If you're referring to Adblock Plus, to my knowledge, it doesn't block videos from starting. If you're using Firefox, you can try this extension. Also, another way of handling this can be found here.

Regards...
 
1 members found this post helpful.
Old 02-08-2017, 06:14 PM   #4
astrogeek
Moderator
 
Registered: Oct 2008
Distribution: Slackware [64]-X.{0|1|2|37|-current} ::12<=X<=14, FreeBSD_12{.0|.1}
Posts: 5,655
Blog Entries: 11

Rep: Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688Reputation: 3688
To do this for all video formats in Firefox, without plugins, enter about:config in the address bar, find, or create if necessary a boolean attribute media.autoplay.enabled and set it to false.
 
Old 02-08-2017, 10:48 PM   #5
John VV
LQ Muse
 
Registered: Aug 2005
Location: A2 area Mi.
Posts: 17,523

Rep: Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619Reputation: 2619
all of the above ,and DID YOU READ THE INSTRUCTIONS

also ad block pulse does NOT stop scripts of javascript
nor all "iframe's" with video

use "no-script" or the EFF's "privacy Badger"
and READ!!!! the instructions on there use

Last edited by John VV; 02-08-2017 at 10:49 PM.
 
Old 02-09-2017, 01:41 PM   #6
Fixit7
Senior Member
 
Registered: Mar 2014
Location: El Lago, Texas
Distribution: Ubuntu_Mate 16.04
Posts: 1,374

Original Poster
Rep: Reputation: 169Reputation: 169
Quote:
Originally Posted by ardvark71 View Post
Hi Andy...

If you're referring to Adblock Plus, to my knowledge, it doesn't block videos from starting. If you're using Firefox, you can try this extension. Also, another way of handling this can be found here.

Regards...
thanks, the addon linked worked perfectly.

I forgot to post that I am using Seamonkey 2.46.

Last edited by Fixit7; 02-09-2017 at 01:43 PM.
 
Old 02-09-2017, 02:13 PM   #7
ardvark71
LQ Veteran
 
Registered: Feb 2015
Location: USA
Distribution: Lubuntu 14.04, Windows Vista
Posts: 6,277
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841Reputation: 841
Quote:
Originally Posted by Fixit7 View Post
thanks, the addon linked worked perfectly.
Cool! If you would, please mark this thread as "SOLVED."

Regards...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Invalid Block Size 520 - sg_util not working reneg4d3 Linux - Hardware 7 02-09-2018 09:32 AM
block a networks internet but keep lan working using iptables nitinm Ubuntu 2 02-07-2017 01:59 AM
[SOLVED] Firewall block not working? battles Linux - Networking 4 09-14-2014 09:41 AM
Ubuntu 8.04: Transparent proxy using squid working but block domain not working bleketux Linux - Networking 10 03-16-2009 06:41 AM
iptable block not working dryheat Linux - Security 4 06-04-2008 12:06 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 03:59 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration