LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-18-2015, 10:55 AM   #1
xl
Member
 
Registered: Feb 2013
Location: Germany, EU
Distribution: Debian (stable release)
Posts: 67

Rep: Reputation: 10
[SOLVED ]Icedove hangs/won't start (grays out)


I simply configured devilspie poorly ...

The password prompt wouldn't come to foreground. Forget this.
- - - - - - - - - -

I recently updated from Debian 7 to 8 but the problem occured some time afterwards. Icedove is not really starting for me. The window opens but it goes immediately gray. This looks as if Icedove wants to open

This is reproducable by generating a new icedove account, setting up my mail account but not giving the password. After confirming the server configuration it immediately goes gray and I have to kill it from terminal. I also tried out different mail servers.

I finally downgraded to Icedove 31.3 but the same thing happens. I don't know what's up with my system. I have no problem with other programs.

I can see that the last message was received on 2015-05-27. On 2015-06-01 I updated from Icedove 31.6.0 to version 31.7.0. I'm not sure when it first occured to me that there is a problem. But I usually check my mails daily. Since 2015-05-27 is installed/upgraded applications as follows:[...]

- - - - - - - - - -

Sorry for the noise.
 
Old 06-22-2015, 12:06 PM   #2
MensaWater
LQ Guru
 
Registered: May 2005
Location: Atlanta Georgia USA
Distribution: Redhat (RHEL), CentOS, Fedora, CoreOS, Debian, FreeBSD, HP-UX, Solaris, SCO
Posts: 7,831
Blog Entries: 15

Rep: Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669Reputation: 1669
It might help if you posted what exactly what you did wrong and what you did to fix it. If it happened to you it might happen to someone else that finds this thread later.
 
Old 07-05-2015, 07:10 AM   #3
xl
Member
 
Registered: Feb 2013
Location: Germany, EU
Distribution: Debian (stable release)
Posts: 67

Original Poster
Rep: Reputation: 10
Hi MensaWater, thanks for the reply.
I still think it had something to do with the upgrade. Anyhow I simply deleted the Icedove rule in devilspie and that was that.
 
1 members found this post helpful.
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Solved] mysql won't start due to bash-completion errors simon1tanismypassword Linux - General 8 07-29-2014 02:49 AM
Machine won't start - hangs at /etc/urandom step... spaceballs Slackware 6 10-10-2008 07:39 PM
konqueror won't start after iceweasel and/or icedove ivainsencher Linux - Newbie 1 02-01-2008 12:46 PM
FC6 - UDEV hangs at boot / X won't start wayno Fedora 1 06-02-2007 03:51 AM
X won't start and Xconfig hangs BBehemoth Linux - Software 2 09-26-2002 08:19 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software

All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration