LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-29-2013, 11:11 AM   #1
fcalleja
LQ Newbie
 
Registered: May 2013
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
Sendmail : mail reception problem - Lost input channel, did not issue MAI/EXPN/....


Hello,

I have a Fedora 15 server running sendmail/MailScanner/SpamAssassin.

For some reason I do not receive certain emails, while at the same time others are receive correctly.

Looking at the maillog file I've seen this log messages :

Quote:
May 29 18:00:47 servfc sendmail[22553]: AUTH: available mech=DIGEST-MD5 LOGIN PLAIN CRAM-MD5 ANONYMOUS GSSAPI, allowed mech=EXTERNAL GSSAPI KERBEROS_V4 DIGEST-MD5 CRAM-MD5
May 29 18:00:47 servfc sendmail[22553]: r4TFxbkv022553: Milter: no active filter
May 29 18:00:47 servfc sendmail[22553]: r4TFxbkv022553: --- 220 server.domaine.fr ESMTP Sendmail 8.14.5/8.14.5; Wed, 29 May 2013 18:00:47 +0200
May 29 18:00:47 servfc sendmail[22553]: r4TFxbkv022553: --- 421 4.4.1 server.domaine.fr Lost input channel from 5.mail-out.ovh.net [213.186.36.34]
May 29 18:00:47 servfc sendmail[22553]: r4TFxbkv022553: 5.mail-out.ovh.net [213.186.36.34] did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA
I have plenty of others mail received with no problem. But for some IP addresses I receive those messages.

NOTE : I've changed the domain name in the logs to "server.domaine.fr"

I can't understand what's going on.

Anyone could help me ?

Thanks,

Regards,
Franck.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sendmail: did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA tonj Linux - Server 3 02-17-2010 10:56 AM
Sendmail did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA-SSL DragonM15 Linux - Server 2 09-24-2008 12:29 AM
Sendmail did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MTA paleogryph Linux - Software 3 08-31-2007 04:28 AM
sendmail lost input channel omlex Linux - Security 1 07-05-2006 10:52 PM
Sendmail: did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN nenad Fedora 1 03-31-2005 01:12 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server

All times are GMT -5. The time now is 09:33 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration