LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-23-2009, 06:52 PM   #1
edog
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2009
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Debian Image Does Not Boot After Mondorestore


Greetings! This is my first LinuxQuestions.org post (very exciting). Anyway, I've just restored a Debian image (kernel 2.2) from a Mondoarchive backup. The original image had RAID1 config via MDADM. My new image was restored without the RAID config to HDx rather than MDx device(s). Hard drive has 3 partitions... HDC1=/boot, HDC2=/swap, & HDC3=/. I've edited FSTAB and LILO.conf and can successfully run "lilo" but OS refuses to boot. I've tried to write MBR code via TestDisk w/ no avail. How do I get my Debian image to start?

Regards, Edog
 
Old 01-23-2009, 07:34 PM   #2
jailbait
Guru
 
Registered: Feb 2003
Location: Blue Ridge Mountain
Distribution: Debian Wheezy, Debian Jessie
Posts: 7,469

Rep: Reputation: 154Reputation: 154
What error message do you get when you try to boot?

What OS did you run lilo on?

------------------
Steve Stites
 
Old 01-23-2009, 08:49 PM   #3
edog
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2009
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
jailbait, first off... thanks for the reply. I don't actually get an error msg specific to the OS but only the common "Boot device not found..." error. Sorry, I failed to mention that I booted into Knoppix Live CD then mounted/"chrooted" into the restored Debian OS image to run lilo. --edog
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which boot disk image should I use to boot an external hard drive? dublinus Linux - Laptop and Netbook 8 09-29-2008 01:32 AM
highpoint raid and Mondorestore related problem, HELP Samppa72 Linux - Hardware 0 05-16-2004 02:31 PM
Setting X boot image, and loading image untwisted Linux - General 2 03-09-2004 07:40 PM
Mondorestore related, moving linux to other drive Samppa72 Linux - Hardware 0 01-26-2004 02:17 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:59 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration