LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-05-2009, 06:37 AM   #1
mitchell7man
Member
 
Registered: Jan 2007
Location: Draper, UT
Distribution: Ubuntu, Windows 10, OSX
Posts: 461

Rep: Reputation: 31
CS 1.6 Server Installation Error "Illegal Instruction"


Quote:
root@kate:/usr/hlds# ./steam -command update -game valve -dir .
Illegal instruction

this is after a successful "update" how do I continue with this? Whats wrong?

Thanks,
MJ
 
Old 12-10-2009, 03:03 AM   #2
RDove
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2004
Posts: 22

Rep: Reputation: 16
I think Steam is having issues... i think its possible to throw a --debug on the end.
 
Old 12-11-2009, 05:05 AM   #3
mitchell7man
Member
 
Registered: Jan 2007
Location: Draper, UT
Distribution: Ubuntu, Windows 10, OSX
Posts: 461

Original Poster
Rep: Reputation: 31
Quote:
root@kate:/usr/hlds# ./steam -command update -game valve -dir . --debug
Illegal instruction
That didn't seem to give me anything to work with...
 
Old 12-12-2009, 04:43 AM   #4
deadeyes
Member
 
Registered: Aug 2006
Posts: 609

Rep: Reputation: 79
Quote:
Originally Posted by mitchell7man View Post
That didn't seem to give me anything to work with...
I think it will be -debug instead of --debug?
Btw, maybe a library that is dynamically loaded cannot be found? (had that problem in the past)
 
Old 12-12-2009, 10:24 PM   #5
mitchell7man
Member
 
Registered: Jan 2007
Location: Draper, UT
Distribution: Ubuntu, Windows 10, OSX
Posts: 461

Original Poster
Rep: Reputation: 31
Hmm -debug returned the same error. What do you mean that dynamically loaded library cannot be found? -How do I get around that if that were the problem?

Thanks, MJ
 
Old 12-13-2009, 08:36 AM   #6
deadeyes
Member
 
Registered: Aug 2006
Posts: 609

Rep: Reputation: 79
Quote:
Originally Posted by mitchell7man View Post
Hmm -debug returned the same error. What do you mean that dynamically loaded library cannot be found? -How do I get around that if that were the problem?

Thanks, MJ
ldd /binary

If there is "not found" in the output you need to know what package that library is in and then install that.
 
Old 12-17-2009, 08:34 PM   #7
mitchell7man
Member
 
Registered: Jan 2007
Location: Draper, UT
Distribution: Ubuntu, Windows 10, OSX
Posts: 461

Original Poster
Rep: Reputation: 31
Quote:
root@kate:/usr/hlds# ldd /binary
ldd: /binary: No such file or directory
root@kate:/usr/hlds#

So what package am I looking for? Any idea where it is?

Thanks again, MJ
 
Old 12-18-2009, 03:44 AM   #8
deadeyes
Member
 
Registered: Aug 2006
Posts: 609

Rep: Reputation: 79
Quote:
Originally Posted by mitchell7man View Post
So what package am I looking for? Any idea where it is?

Thanks again, MJ
That depends on the output of the ldd command.
If there is a library not found, you should search in your package manager or google for it and install the package
 
Old 12-18-2009, 02:37 PM   #9
mitchell7man
Member
 
Registered: Jan 2007
Location: Draper, UT
Distribution: Ubuntu, Windows 10, OSX
Posts: 461

Original Poster
Rep: Reputation: 31
I think I have ldd i installed several versions of it, what ldd can't find is /default as far as I can tell,... what to do?
 
Old 12-19-2009, 12:38 PM   #10
deadeyes
Member
 
Registered: Aug 2006
Posts: 609

Rep: Reputation: 79
Quote:
Originally Posted by mitchell7man View Post
I think I have ldd i installed several versions of it, what ldd can't find is /default as far as I can tell,... what to do?
Can you paste the output?
ldd ./steam
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Illegal instruction" while running Omnet++ simopal6 Linux - Software 1 02-13-2009 11:13 AM
"Illegal Instruction" on AMD Barton processor - why? rylan76 Linux - Software 2 07-03-2007 12:27 PM
Any Samba program reports "illegal instruction" rylan76 Linux - Software 2 07-03-2007 12:27 PM
"Illegal instruction" error indienick Linux - Software 7 08-15-2006 12:03 PM
jpeg2yuv "Illegal instruction" natewlew Linux - Software 1 05-17-2006 03:41 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server

All times are GMT -5. The time now is 09:39 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration