LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server
User Name
Password
Linux - Server This forum is for the discussion of Linux Software used in a server related context.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-19-2008, 06:55 AM   #1
Html33
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2008
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Addon Domains dont load with .htaccess


Okay, I was not to sure how to word the title but bear with me, i'll try to explain it as well as i can.

Right, I own the domain name 'warez-united.net' and decided to host various other websites [fagex.net] [mmocheating.com]

So i have my main domain name, which the cpanel is attached to and that is the 'warez-united.net' and that is a forum with various httaccess files for vbseo etc.

This is what i have

Quote:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron)
RewriteRule ^(.*\.php(/.*)?)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !\.(jpg|gif)$
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^warez-united.net$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.warez-united.net$

RewriteEngine On
AddDefaultCharset Off


####Gzip
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f
RewriteRule ^(.*)(js|css|gif|jpg)$ redir.php?file=$1$2&type=$2 [L]
</IfModule>

####ETags
FileETag None

####Expires
<IfModule mod_expires.c>
ExpiresActive On
ExpiresByType image/gif A2592000
ExpiresByType image/jpeg A2592000
ExpiresByType image/png A2592000
ExpiresByType application/x-shockwave-flash A2592000
ExpiresByType text/css A2592000
ExpiresByType application/x-javascript A2592000
</IfModule>

But when i have that, i get errors on my domain names [fagex.net][mmocheating.net] and the subdomains as well


Quote:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@mmocheating.warez-united.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Once i remove the htaccess file from my 1st domain 'warez-united.net' they work like a charm.

Warez-united.net is a vbulletin forum with vbseo installed.

If you know what my problem is then could you correct the code and tell me what it is you have done, just so i know for later on!

Thank you in advance

Last edited by Html33; 07-19-2008 at 06:58 AM.
 
Old 07-21-2008, 12:05 PM   #2
Html33
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2008
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Bump..............
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
addon domains in cpanel..urgent issue I_AM Linux - General 1 11-03-2006 11:30 AM
why dont [some] websites load? (slack) nadroj Linux - Newbie 3 06-03-2005 02:52 AM
atmel drivers dont' seem to load Hylke Bons Linux - Wireless Networking 0 07-28-2004 09:57 AM
.htaccess help, passwords dont work Atrocity Linux - General 4 07-04-2004 05:22 PM
modules dont load after kernel patched malix Slackware 4 09-23-2002 10:03 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Server

All times are GMT -5. The time now is 07:55 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration