LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-30-2020, 11:04 PM   #1
Nilesh k
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2020
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
While im booting ubuntu 18.04 it showing this....help me


ACPI Error:no pointer back to namespace node in package(ptrval)(20170831/dsargs-337)
ACPI Error:no pointer back to namespace node in package(ptrval)(20170831/dsargs-337)
ACPI Error:no pointer back to namespace node in package(ptrval)(20170831/dsargs-337)
couldn't get size:0x0000000000000000e
[drm:intel_bios_init [i915]] *ERROR* Unexpexted child device config size 39

elantech_send_cmd query 0x02 failed
failed to query capabilities
 
Old 07-30-2020, 11:43 PM   #2
berndbausch
LQ Guru
 
Registered: Nov 2013
Location: Tokyo
Distribution: A few
Posts: 5,020

Rep: Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504Reputation: 1504
Might be the same as this: https://www.linuxquestions.org/quest...ns-4175605357/. According to the answer: "It's nothing to worry about and there is nothing you can do about it at this point".

Last edited by berndbausch; 07-30-2020 at 11:45 PM. Reason: added answer
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wlan0 showing in iwconfig and airmon-ng as well, however it isn't showing in ifconfig, but my internet connection works. betweenyouandseb Linux - Newbie 6 06-11-2020 04:20 PM
Ubuntu 12.04 lts showing black screen while rebooting agkagk Ubuntu 4 02-24-2015 10:26 PM
[SOLVED] Screen not showing on laptop but showing on projector when connected someshpr Linux - General 3 04-18-2011 04:58 PM
Problem while loading a kernel module while booting zaphod42 Linux - Server 2 08-02-2010 08:33 AM
Why this error is showing up while booting? apache Linux - Networking 1 08-12-2004 07:07 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 09:38 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration