LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-11-2013, 12:46 PM   #1
T-Dub116
Member
 
Registered: Aug 2013
Location: Dolyestown
Posts: 88

Rep: Reputation: Disabled
Unform sending mail


I Have two Linux servers running Redhat in the same building. They should be pretty much identical twins.

But when sending mail out through unform on one server I get

12:37:08 Encoded send of customerservice@example.com
12:37:08 Client: Y3VzdG9tZXJzZXJ2aWNlQG9yaWdpbmFscGl6emEuY29t
12:37:08 Server: 334 UGFzc3dvcmQ6
12:37:08 Encoded send of password
12:37:08 Client: Q2hlZXNlMzM=
12:37:10 Server: 535 5.7.8 Error: authentication failed: UGFzc3dvcmQ6
12:37:10 Error 535 5.7.8 Error: authentication failed: UGFzc3dvcmQ6



on the backup server I get

12:22:59 Encoded send of customerservice@example.com
12:22:59 Client: Y3VzdG9tZXJzZXJ2aWNlQG9yaWdpbmFscGl6emEuY29t
12:22:59 Server: 334 UGFzc3dvcmQ6
12:22:59 Encoded send of password
12:22:59 Client: Q2hlZXNlMzM=
12:23:00 Server: 235 Authentication successful
12:23:00 Mail From
12:23:00 Client: MAIL FROM: <customerservice@example.com>
12:23:00 Server: 250 OK <customerservice@example.com> Sender ok
12:23:00 Mail To
12:23:00 Client: RCPT TO: <to@emailaddress.com>
12:23:00 Server: 250 OK <to@emailaddress.com> Recipient ok
12:23:00 Message data (detail suppressed)
12:23:00 Server: 250 OK
12:23:00 Quit
12:23:00 Client: QUIT


what could be blocking the email from going on one server and not on the other?
any help would be appropriated

Thank you
 
Old 12-12-2013, 01:39 PM   #2
T-Dub116
Member
 
Registered: Aug 2013
Location: Dolyestown
Posts: 88

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Also, The company switched providers it was working before from the main server with their old provider, but it still is very odd that it works on one and not the other.
 
Old 12-13-2013, 05:37 PM   #3
jpollard
Senior Member
 
Registered: Dec 2012
Location: Washington DC area
Distribution: Fedora, CentOS, Slackware
Posts: 4,711

Rep: Reputation: 1279Reputation: 1279Reputation: 1279Reputation: 1279Reputation: 1279Reputation: 1279Reputation: 1279Reputation: 1279Reputation: 1279
It could be that it is only authorized when connecting from a specific IP number. Any other number is not allowed.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Unform + stunnel with gmail T-Dub116 Linux - Software 10 10-09-2013 09:15 AM
[SOLVED] sending mail via telnet not sending to cc address socalheel Linux - Server 2 10-03-2013 08:57 AM
Sendmail (mailserver) -- sending mail with the mail command -- doesn't work :-( carolinevdh Linux - Server 1 08-13-2009 10:43 PM
Mailserver sending but not sending mail from outside. simango Linux - Newbie 1 10-28-2008 09:51 AM
Postfix mail transfer agent not sending mail locally or to other servers sketelsen Linux - Software 3 02-09-2006 12:16 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 03:43 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration