LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Newbie (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/)
-   -   ts_lib in mini2440 Cannot find Pkg Libraries (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/ts_lib-in-mini2440-cannot-find-pkg-libraries-944304/)

ralphlifeloc 05-10-2012 06:35 PM

ts_lib in mini2440 Cannot find Pkg Libraries
 
I am installing tslib onto my mini2440 and havining issues.

The build on my development unit is working perfectly. I am getting no errors. I am able to setup all my needed files onto my mini2440 by using a thumbdrive and copying the files to the needed locations.

my tslib files are located under /usr/local/tslib and I have subndirectories bin lib etc and include

my pkgs library is located under my lib directory and named ts.

my profile file under /etc/ is as follows:

# Ash profile
# vim: syntax=sh

# No core files by default
#ulimit -S -c 0 > /dev/null 2>&1

USER="`id -un`"
LOGNAME=$USER
PS1='[\u@\h \W]# '
PATH=$PATH

HOSTNAME=`/bin/hostname`

export TSLIB_ROOT=/usr/local/tslib
export USER LOGNAME PS1 PATH
export LD_LIBRARY_PATH=/usr/local/Qt/lib:$LD_LIBRARY_PATH
export LD_LIBRARY_PATH=/usr/local/tslib/lib:$LD_LIBRARY_PATH
export QTDIR=/usr/local/Qt
export QWS_MOUSE_PROTO=tslib:/dev/event0
export TSLIB_CALIBFILE=
export TSLIB_CONFFILE=/etc/ts.conf
export TSLIB_CONSOLEDEVICE=none
export TSLIB_FBDEVICE=/dev/fb0
export TSLIB_PLUGINDIR=/usr/local/tslib/lib/ts
export TSLIB_TSDEVICE=/dev/event0
export TSLIB_TSEVENTTYPE=INPUT
export QWS_DISPLAY=LinuxFB:mmWidth=105:mmHeight=140

my ts.conf file under /etc/ is as follows:

# Uncomment if you wish to use the linux input layer event interface
module_raw input

# Uncomment if you're using a Sharp Zaurus SL-5500/SL-5000d
# module_raw collie

# Uncomment if you're using a Sharp Zaurus SL-C700/C750/C760/C860
# module_raw corgi

# Uncomment if you're using a device with a UCB1200/1300/1400 TS interface
# module_raw ucb1x00

# Uncomment if you're using an HP iPaq h3600 or similar
# module_raw h3600

# Uncomment if you're using a Hitachi Webpad
# module_raw mk712

# Uncomment if you're using an IBM Arctic II
# module_raw arctic2

module pthres pmin=1
module variance delta=30
module dejitter delta=100
module linear

&&&&&&&&&&&&&&

When I run ts_calibrate, i am getting the following error:

[root@(none) bin]# ts_calibrate
Couldnt load module input
No raw modules loaded.
ts_config: Success
[root@(none) bin]#


From debugging we know that ts_open is finding the ts stream and ts_config is startin but can't find the raw input routines ts_load_raw. I think that the package libraries are not being mapped correctly since ts_config could not load the routine.

I just need help on how to resolve this issue. Any ideas???

whitebank 05-24-2012 06:15 AM

Hello, you could come here to cross-compile Tslib
http://mini2440vietnam.blogspot.com/...-mini2440.html


All times are GMT -5. The time now is 04:32 PM.