LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-25-2011, 02:00 AM   #1
EDDY1
LQ Addict
 
Registered: Mar 2010
Location: Oakland,Ca
Distribution: wins7, Debian wheezy
Posts: 6,838

Rep: Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649
trouble with web browser on certain sites


I'm having problem with my browsers Icewesel and epiphany. I googled "browser unable to view full content on certain websites" I disabled "block reported attack" and "Block reported web forgeries" that didn't help. I also reinstalled flashplugin-nonfree also iceweasel Anyone had this problem? I want to show attachments but There isn't even amanage attachments button available.
 
Old 01-25-2011, 02:23 AM   #2
EDDY1
LQ Addict
 
Registered: Mar 2010
Location: Oakland,Ca
Distribution: wins7, Debian wheezy
Posts: 6,838

Original Poster
Rep: Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649
I'm on my other computer now the red marks below are actually supposed to be quote marks.

Quote:
I'm having problem with my browsers Icewesel and epiphany. I googled "browser unable to view full content on certain websites" I disabled "block reported attack" and "Block reported web forgeries" that didn't help. I also reinstalled flashplugin-nonfree also iceweasel Anyone had this problem? I want to show attachments but There isn't even amanage attachments button available.
When I view linu questions all I see are the words and a few icons like "submit post" and "go advanced" and some of the underlined url's.
 
Old 01-25-2011, 12:34 PM   #3
EDDY1
LQ Addict
 
Registered: Mar 2010
Location: Oakland,Ca
Distribution: wins7, Debian wheezy
Posts: 6,838

Original Poster
Rep: Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649
Since this post I experienced on other computer and windows machine, I think it may have been internet provider.
But now I can show the attachments.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot-16.png
Views:	10
Size:	215.6 KB
ID:	5947   Click image for larger version

Name:	Screenshot-17.jpg
Views:	5
Size:	163.4 KB
ID:	5948  
 
Old 01-25-2011, 02:44 PM   #4
arizonagroovejet
Senior Member
 
Registered: Jun 2005
Location: England
Distribution: openSUSE, Fedora, CentOS
Posts: 1,093

Rep: Reputation: 197Reputation: 197
The screenshots look like perhaps the page is loading very very slowly and it hasn't finished loading properly. It looks like you've got the HTML but not the CSS or images. In one of the images you can see that the 'stop' button is not yet greyed out but would indicate the browser is still loading the page.
But as you say, multiple browsers and computers, probably an ISP/connectivity problem.
 
Old 01-25-2011, 02:49 PM   #5
EDDY1
LQ Addict
 
Registered: Mar 2010
Location: Oakland,Ca
Distribution: wins7, Debian wheezy
Posts: 6,838

Original Poster
Rep: Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649Reputation: 649
Thanks arizonagroovejet, I'll find out tonight if the problem persists.Our isp is making changes probably doing it at night.

What's amazing is that it was only happening to LQ

Last edited by EDDY1; 01-25-2011 at 02:51 PM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with saving sites with links, the text based web browser... dexznrl Linux - Software 1 06-12-2010 10:33 AM
LXer: Even Faster Web Sites: Performance Best Practices for Web Developers LXer Syndicated Linux News 0 07-07-2009 11:21 PM
Tools for developing C# web service and web sites in Linux woodbase Linux - Software 3 08-10-2006 02:28 PM
Trouble w/ FTP via Web Browser daihard Linux - Software 3 05-18-2006 10:41 PM
Mozilla Web Browser cannot login into some sites rahulnsoni Linux - Newbie 3 02-08-2004 02:10 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 12:56 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration