Visit Jeremy's Blog.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!


  Search this Thread
Old 02-13-2005, 05:06 PM   #1
LQ Newbie
Registered: Feb 2005
Location: UK
Distribution: SUSE 9.2
Posts: 13

Rep: Reputation: 0
Suse 9.2 Network error


I have a Intel pro100 which ya-st has recognized as e100 and has installed and activated it.

But it says it is still unconfigured.

I am using DHCP from my router and it works fine under other operating systems.

Any help would be appreciated.

I did have problems with Grub not loading suse, but after reading the help file at novel, I changed the VGA setting to normal which seems to have fixed that.

I am very new to suse, so any advice will need to be clear and simple.

Thanks to who ever helps


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
network connection suse - suse prowlerxpla Linux - Networking 1 06-10-2005 07:58 PM
network config error amrogers3 Linux - Newbie 2 02-26-2004 08:25 AM
network servers error cargopius Linux - Networking 10 09-02-2003 12:34 PM
network activation error matt_w_lambert Linux - Networking 10 07-18-2003 02:40 PM
KDE 2.2.2 network error chrislip Linux - Software 0 02-05-2002 02:47 PM > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 03:14 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration