LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-22-2017, 10:21 PM   #1
drsnowsr11
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2017
Posts: 3

Rep: Reputation: Disabled
Starting to load Linux Software and only got to the hardware


Missing File for network hardware firmware files are E100/D102E_ucode.bin anyone show me were I can down load this file so I can finish the down load ??
 
Old 07-23-2017, 12:59 AM   #2
beachboy2
Senior Member
 
Registered: Jan 2007
Location: Wild West Wales, UK
Distribution: Linux Mint 20 MATE, MX-19.3, antiX, EndeavourOS
Posts: 3,323
Blog Entries: 17

Rep: Reputation: 1262Reputation: 1262Reputation: 1262Reputation: 1262Reputation: 1262Reputation: 1262Reputation: 1262Reputation: 1262Reputation: 1262
drsnowsr11,

Welcome to LQ.

This link should help you:

https://raphaelhertzog.com/2011/03/1...h-the-problem/
 
Old 07-23-2017, 07:39 PM   #3
drsnowsr11
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2017
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Still cant find the fix

Ok I try the web page that I was told to try and still have not been able to find the fix for the problem that I have. So is there any thing else that I may be able to try??
 
Old 07-23-2017, 07:57 PM   #4
jefro
Moderator
 
Registered: Mar 2008
Posts: 20,836

Rep: Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370Reputation: 3370
Guess I should ask what distro you are using maybe too.

https://packages.debian.org/jessie/f...-linux-nonfree

Last edited by jefro; 07-23-2017 at 07:58 PM.
 
Old 07-23-2017, 08:07 PM   #5
frankbell
LQ Guru
 
Registered: Jan 2006
Location: Virginia, USA
Distribution: Slackware, Ubuntu MATE, Mageia, and whatever VMs I happen to be playing with
Posts: 17,386
Blog Entries: 27

Rep: Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405Reputation: 5405
Also, what is the make(s)/model(s) of the network hardware? That information may also help. As a rule of thumb, providing too much information will get knowledgeable answers faster than providing too little.

You might want to read this if you have not already done so: http://www.linuxquestions.org/linux/...Ask_a_Question
 
Old 07-27-2017, 12:01 PM   #6
drsnowsr11
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2017
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
It is a older Dell system 8250 But I'm setting it up IRLP system I'm a Ham
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IDE device load failure, hardware of software related? perfectblue Linux - General 2 02-08-2006 01:58 AM
how to auto-load a exccutale programme to turbolinux8 when linux is starting up. tobelinuxer Linux - Newbie 1 11-22-2003 03:56 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 04:23 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration