LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-09-2002, 10:27 PM   #1
jwsisme
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2002
Location: LA, CA
Distribution: Red Hat 7.3 and 8
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Redhat 8 and firewire


Hi,

RH8 sees my smartdisk firewire drive when I boot, and it seems to load the drivers, but I don't know the command to mount/access the drive.

The drivers should be loaded properly, but what do I do next?

Do I edit the /etc/fstab?

I tried the command below and just about every variation I could think of:

mount -t vfat /dev/sbp2/ /mnt/firewire

And like everything else I have tried, I get "special device... does not exist."

HELP HELP HELP!!!
THANKS THANKS THANKS!!!

Last edited by jwsisme; 11-10-2002 at 12:47 AM.
 
Old 11-09-2002, 11:46 PM   #2
GT I.N.C
Member
 
Registered: May 2002
Location: Australia, Sydney, St.Clair
Distribution: Rh 7.3
Posts: 836

Rep: Reputation: 30
I'm not sure for the command, but your using a new distro and it should have all those new GUI ways of doing it through control panels etc..

I bet you still wanna know how to do it via command line but i'm not quite sure...

As i said, play around with all the system configurators...

#Garry
 
Old 11-10-2002, 12:43 AM   #3
jwsisme
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2002
Location: LA, CA
Distribution: Red Hat 7.3 and 8
Posts: 5

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Well, at this point I would take any solution.
I have been searching around for a few days...no luck.

It should be similar to 7.3, so if someone has experience with that, please share.


Help!
Thanks!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help FireWire Card is not working in desktop redhat 9.0 / 2.1 sasebastian Linux - Newbie 1 07-30-2004 01:38 PM
Firewire: Suse or RedHat? NiallC Linux - Hardware 0 09-05-2003 09:43 AM
RedHat 8.0 error logging onto firewire device Tuzinor Linux - General 1 08-21-2003 06:40 PM
RedHat & Firewire devices MkGlass Linux - Hardware 0 07-24-2003 01:29 PM
How to use this FireWire iEEE1394 with RedHat 8.0 thot Linux - Newbie 2 12-16-2002 01:06 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 11:06 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration