LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-03-2004, 08:11 AM   #1
flyingstarfish
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2004
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
no sound


I'm on knoppix and my sound doesn't work. I'm using the onboard soundcard for asus k8v se deluxe....any help's appreciated.
 
Old 10-03-2004, 08:40 AM   #2
scuffell
Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Reading, UK
Distribution: SUSE 9.1, SUSE 9.2, SUSE 9.3, Knoppix 3.8, Gentoo 2005.0, cygwn, colinux
Posts: 100

Rep: Reputation: 15
Have you run K Menu -> KNOPPIX -> Configure -> Soundcard configuration?
 
Old 10-03-2004, 09:43 AM   #3
flyingstarfish
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2004
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I ran it, found out that I don't have the driver for my sound card, and downloaded the driver.

When I tried to extract the driver, it said that the file didn't exist. Again, I'm competely lost on what to do...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound coming from my sound blaster audigy 2 ZS platinum sound card msab Linux - Hardware 9 12-05-2010 05:10 AM
ALSA MIDI: Sound fonts for NVIDIA/NForce Soundstorm on-board sound vharishankar Linux - Hardware 6 09-04-2007 12:37 PM
FC2: Sound Card (SiS SI7012) Detect But Donot Play Sound rajanaeem Linux - Hardware 0 10-22-2004 03:41 PM
How to make a sound on Realtec ALC-650 card sound on a Shuttle ST62K? Laurent Linux - Hardware 0 05-30-2004 11:57 AM
No Sound : request_module: failed /sbin/modprobe -- sound-slot-0. error = 256 Mebuh Linux - General 0 01-26-2004 07:51 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 10:49 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration