LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-12-2017, 09:41 PM   #1
ElmerSerognas
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2017
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
no eth0 using RHEL5U8 at HP Z640 workstation


Hi,

Anyone can help to me, I am current installing RHEL5U8 in a HP Z640 workstation but unable to configure the network since no eth0 found. At ifconfig -a only lo is present
 
Old 11-13-2017, 08:36 AM   #2
linom
Member
 
Registered: May 2015
Location: India
Distribution: Debian, CentOS,Redhat, Fedora, Ubuntu
Posts: 91

Rep: Reputation: 13
Check for the relevant network drivers at the HP site. While doing a quick search did not find any for RHEL5, but was available for RHEL6 and above.
 
1 members found this post helpful.
Old 11-13-2017, 09:17 PM   #3
AwesomeMachine
LQ Guru
 
Registered: Jan 2005
Location: USA and Italy
Distribution: Debian testing/sid; OpenSuSE; Fedora; Mint
Posts: 5,513

Rep: Reputation: 1010Reputation: 1010Reputation: 1010Reputation: 1010Reputation: 1010Reputation: 1010Reputation: 1010Reputation: 1010
Try this: https://support.hp.com/us-en/product...978835/drivers
 
Old 11-16-2017, 12:19 AM   #4
ElmerSerognas
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2017
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by linom View Post
Check for the relevant network drivers at the HP site. While doing a quick search did not find any for RHEL5, but was available for RHEL6 and above.

Thanks for the hint, I upgrade the OS from RHEL 5U8 to RHEL 7.0 will solved my problem.
 
Old 11-16-2017, 08:37 AM   #5
linom
Member
 
Registered: May 2015
Location: India
Distribution: Debian, CentOS,Redhat, Fedora, Ubuntu
Posts: 91

Rep: Reputation: 13
Great.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VMWare workstation 9: SL 6.3 Live DVD in VMWare Workstation:"unable to find the usable disk space" ravik453 Linux - Virtualization and Cloud 3 03-04-2013 02:47 PM
Can ssh to LDAP client workstation running CentOS 6.3 but cannot "su" on workstation scott.anderson Linux - Desktop 2 09-27-2012 04:41 PM
vnStat - if pointed to eth0 will it aggregate eth0 and eth0:1 alias stardotstar Linux - Networking 0 07-20-2010 07:49 PM
Windows workstation Samba error "not allowed to log on from this workstation" salscozzari Linux - Networking 0 01-02-2008 02:04 PM
Virtual PC 2004 and VWware Workstation - "interface eth0 [failed]" abijahboaz Linux - Newbie 8 10-16-2004 07:53 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration