LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Newbie (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/)
-   -   nginx/1.4.1 '/etc/nginx/sites-available/default' missing (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/nginx-1-4-1-etc-nginx-sites-available-default-missing-4175464625/)

Jalalabee 06-03-2013 11:03 PM

nginx/1.4.1 '/etc/nginx/sites-available/default' missing
 
Edit: Distro is Centos 6.4 64-bit

Created '/etc/yum.repos.d/nginx.repo' per http://wiki.nginx.org/Install :
Code:

[nginx]
name=nginx repo
baseurl=http://nginx.org/packages/centos/6/$basearch/
gpgcheck=0
enabled=1

Installed nginx without issues, it seems:

Code:

[root@server1 /]# yum install nginx
Loaded plugins: fastestmirror, security
Loading mirror speeds from cached hostfile
 * base: mirror.anl.gov
 * extras: mirror.team-cymru.org
 * updates: mirrors.lga7.us.voxel.net
Setting up Install Process
Resolving Dependencies
--> Running transaction check
---> Package nginx.x86_64 0:1.4.1-1.el6.ngx will be installed
--> Finished Dependency Resolution

Dependencies Resolved

============================================================================================================================================================================================================================================
 Package                                              Arch                                                  Version                                                          Repository                                            Size
============================================================================================================================================================================================================================================
Installing:
 nginx                                                x86_64                                                1.4.1-1.el6.ngx                                                  nginx                                                311 k

Transaction Summary
============================================================================================================================================================================================================================================
Install      1 Package(s)

Total download size: 311 k
Installed size: 770 k
Is this ok [y/N]: y
Downloading Packages:
nginx-1.4.1-1.el6.ngx.x86_64.rpm                                                                                                                                                                                    | 311 kB    00:00   
Running rpm_check_debug
Running Transaction Test
Transaction Test Succeeded
Running Transaction
  Installing : nginx-1.4.1-1.el6.ngx.x86_64                                                                                                                                                                                            1/1
----------------------------------------------------------------------

Thanks for using NGINX!

Check out our community web site:
* http://nginx.org/en/support.html

If you have questions about commercial support for NGINX please visit:
* http://www.nginx.com/support.html

----------------------------------------------------------------------
  Verifying  : nginx-1.4.1-1.el6.ngx.x86_64                                                                                                                                                                                            1/1

Installed:
  nginx.x86_64 0:1.4.1-1.el6.ngx                                                                                                                                                                                                           

Complete!
[root@server1 /]#

This is what I have:

Code:

[root@server1 /]# ls /etc/nginx/*
/etc/nginx/fastcgi_params  /etc/nginx/koi-utf  /etc/nginx/koi-win  /etc/nginx/mime.types  /etc/nginx/nginx.conf  /etc/nginx/nginx.conf.rpmsave  /etc/nginx/scgi_params  /etc/nginx/uwsgi_params  /etc/nginx/win-utf

/etc/nginx/conf.d:
default.conf  example_ssl.conf
[root@server1 /]#

I'm missing sites-available and sites-enabled also, I've attempted to create the structure and use the 'default.conf' in place of copying the '/etc/nginx/sites-available/default' but this didn't allow for the virtual hosts to resolve to their specific wwwfolder.


All times are GMT -5. The time now is 02:37 AM.