LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 12-22-2007, 06:12 AM   #1
fedex
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2007
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
Smile media problem with .avi --- audio only in vlc working rest amarock ,etc. not working


hey ,
friends,
KUBUNTU 7.10 october 2007
actually the file that i am trying to play is .avi , .wmv , .dat .
since i have just entered the field and that too from windows . it means i am actually trying to play media files by directly " open with " then the particular tool with which i want to open .
plz let me know about my mistake and also the required steps that i must take to get further in this seemingly ordeal .
if you could please let me know about some reference material from where to start getting the feel of LINUX especially KDE Environment . and book to start unix .
in short just let me know from where to start .
thanx a lot
 
Old 12-22-2007, 08:06 AM   #2
kotnik
Member
 
Registered: Nov 2004
Location: Novi Sad, Serbia
Distribution: Debian, Slackware, Gentoo, openSuSE
Posts: 254

Rep: Reputation: 31
You are probably missing closed source codecs (so called w32codecs).

Follow Ubuntu documentation:

https://help.ubuntu.com/community/RestrictedFormats
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VLC Plugin Installed, but not working! TheOneSYM Linux - Software 3 03-14-2012 07:50 PM
amarok stops working--- "Error Loading Media, There is no audio channel!" thewtex Linux - Desktop 7 01-28-2007 06:22 PM
VLC stopped working jpidro Linux - Desktop 2 01-04-2007 06:57 PM
Problem with Xine, VLC, all media! generalachoo Linux - Software 3 08-19-2006 02:36 AM
AVI-XMMS Not Working roccoman Linux - General 1 12-12-2002 01:54 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:27 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration