LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-11-2015, 07:43 AM   #1
itz haran
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2015
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
Red face mail configuration


I congifured postfix,dovecot and squirrelmail in my server. Now I am able to send mail from my webmail ( squirrelmail ) to my office email address, while I am trying to reply for that mail I didnt face any error. Mail logs also show that mail has been deleivered. But I didnt get any emails in my inbox, all the folders except inbox( sent, trash and drafts) were working fine. But I dont know what is the issue with inbox. I have checked all the configuration files.
I am using Ubuntu 12.04.5 LTS .any one have idea about this issue?
 
Old 02-11-2015, 09:31 AM   #2
Habitual
LQ Addict
 
Registered: Jan 2011
Posts: 8,556
Blog Entries: 13

Rep: Reputation: Disabled
Quote:
Originally Posted by itz haran View Post
I congifured postfix,dovecot and squirrelmail in my server. Now I am able to send mail from my webmail ( squirrelmail ) to my office email address, while I am trying to reply for that mail I didnt face any error. Mail logs also show that mail has been deleivered. But I didnt get any emails in my inbox, all the folders except inbox( sent, trash and drafts) were working fine. But I dont know what is the issue with inbox. I have checked all the configuration files.
I am using Ubuntu 12.04.5 LTS .any one have idea about this issue?
Welcome to LQ!

mail logs "where" exactly, the receiving mail host?
Sending to a yahoo/hotmail or gmail account?

Is your sending IP on blacklist? Check it at http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx
 
Old 02-12-2015, 12:31 AM   #3
itz haran
LQ Newbie
 
Registered: Feb 2015
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
I am sending mail to my office email account and while replying from office aacount to squirrelamil, log shows that mail was recieving but i am not getting any emails in the web.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail Configuration ahsankabir Linux - Newbie 4 09-21-2013 02:49 PM
[SOLVED] mail configuration sathish_s Linux - Newbie 4 08-20-2011 04:20 AM
Fetchmail Mail Configuration And Postfix Configuration Senthilv Linux - Server 1 01-06-2011 01:47 AM
mail server / junk mail configuration CtrlAltDel Linux - Software 2 01-16-2004 04:35 PM
Mail Configuration ColeMarcus Linux - Newbie 0 04-15-2001 08:59 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration