LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-06-2004, 01:57 AM   #1
aknewbie
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Alaska
Distribution: Lycoris
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Lycoris login problem! Help!


About a month ago I Downloaded and installed Lycoris linux on to one of my PCs. I am a windows User and have really enjoyed this version of Linux. I know absolutly NOTHING about Linux. On my computer there are two login accounts. I can boot up regularly, up until the login screen. When I ltype in my username and password it accepts it and then starts to start up KDE. I goes nicely until It gets to initializing peripherals. Then, it stays there for a few minutes and then the the little screen that shows status goes away. THe pointer still says that it is thinking, but the hard drive light is not on. IT does this consistenly. I have not been able to log ion for a few days. There are no Hard ware or software changs I can think of. I have tried to reinstall Lycoris... well, kinda. It does not have a repair installation option so I opted not to reinstall it.

Last edited by aknewbie; 05-06-2004 at 02:04 AM.
 
Old 05-06-2004, 02:32 AM   #2
profjohn
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Jinhua, People's Republic of China
Distribution: MDK, RH, KNPX
Posts: 161

Rep: Reputation: 30
If you really enjoy Lycoris, I am assuming that you were able to log in at one time?? When were you no longer able to log in? After you changed something? Can you log in using any account? It sounds like you added something and then the boot problems started?

More details, please. It does not sound hopeless if you were able to get it going before.

Also, have a look here: http://www.lycoris.org/ That's the Lycoris community pages, they might mention your problem specifically, but if you post more details (when did the problem start, how did it change, that sort of thing) I am sure someone here can help...
 
Old 05-09-2004, 11:19 PM   #3
aknewbie
LQ Newbie
 
Registered: May 2004
Location: Alaska
Distribution: Lycoris
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
well, IT started sometime between thursday, april 29th, and monday the thrid. I never changed any of the settings. The problem has not changed at all.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lycoris 2.1 ? nTanker Linux - Distributions 3 01-08-2005 04:53 PM
Lycoris? jimispier LQ Suggestions & Feedback 1 12-10-2004 03:20 PM
asking about Lycoris safrout Linux - Distributions 31 10-07-2002 12:12 PM
Lycoris??!! humanveal Linux - Distributions 7 06-10-2002 12:34 PM
Lycoris? gui10 Linux - Distributions 5 04-16-2002 02:38 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 02:22 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration