LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-11-2012, 01:55 PM   #1
avinash20
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2012
Posts: 8

Rep: Reputation: Disabled
invalid command name "Agent/Antnet" while executing


hi everybody im implemnting antnet algo in ns2.34 on compiling i got no error but on runing tcl igot this error please help

invalid command name "Agent/Antnet"
while executing
"Agent/Antnet create _o139 0"
invoked from within
"catch "$className create $o $args" msg"
invoked from within
"if [catch "$className create $o $args" msg] {
if [string match "__FAILED_SHADOW_OBJECT_" $msg] {
delete $o
return ""
}
global errorInfo
error "class $..."
(procedure "new" line 3)
invoked from within
"new Agent/Antnet $i"
("for" body line 2)
invoked from within
"for {set i 0} {$i < $sz} {incr i} {
set nn($i) [ new Agent/Antnet $i]
}"
(file "ring.tcl" line 30)
 
  


Reply

Tags
antnet, ns2


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] invalid command name "Agent/ConsBuffer" barthunder52 Linux - Software 10 06-30-2012 08:00 AM
invalid command type "llType" error occuring when executing a tcl script in ns2.34 madhu.bm Linux - Software 1 05-04-2012 06:30 AM
[SOLVED] Errors executing shell script: "command not found" and "no such file or directory" eko000 Linux - Newbie 1 01-14-2011 08:54 AM
Error message "undefined symbol" when executing the command import from gasrine Linux - Software 1 11-23-2010 10:43 AM
ns:"error when calling class OldSim"&tclsh:"invalid command+child process exits abn." shojaru Linux - Newbie 0 03-05-2009 05:23 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 03:42 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration