LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-29-2013, 11:35 PM   #16
chrism01
LQ Guru
 
Registered: Aug 2004
Location: Sydney
Distribution: Centos 6.9, Centos 7.3
Posts: 17,411

Rep: Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397Reputation: 2397

1. Did any msgs appear in the log?

2. try turning off iptables
Code:
service iptables stop
and try logging in again. DO check the logfile /var/log/secure


3. how are the 2 machines connected: direct, via a switch, via a router, via a hub?
 
Old 01-30-2013, 10:43 AM   #17
mohamed_rafi
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2013
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Hi Chris

Thanks for your help. It is working now. Appreciated your time.
 
Old 01-30-2013, 11:25 AM   #18
vipin310379
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2013
Location: Moga, Punjab
Distribution: Redhat
Posts: 19

Rep: Reputation: Disabled
here the problem does not seem to be on "linux" box. just for a moment, try
to disable the firewall on your "windows 7" machine.

then retry to connect.
 
Old 01-30-2013, 03:12 PM   #19
mohamed_rafi
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2013
Posts: 11

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
Hello Friends

I just realized that I installed 'antivirus' software Norton in my window machine. That may be one of the reason I could not able to connect. Even I could not to connect to work after I installed this machine. Today I uninstalled this and tried. It is working perfect.

Thanks everyone for all you valuable inputs.
Highly appreciated.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem installing 32-bit application on 64-bit CentOS jjscott Linux - Software 3 12-31-2012 01:55 PM
segmantation fault on a 64 bit machine caused by binary compiled on a 32 bit machine ninofattore Linux - Newbie 1 10-13-2011 02:48 PM
Installing PF_RING on CentOS 6 64-bit vip2442 Linux - Security 1 09-22-2011 04:20 AM
re: Installing 32bit linux to 64-bit machine? pslim123 Linux - General 2 05-21-2009 07:55 AM
Installing 32 bit SUSE 10 in 64 bit machine me4linux Linux - General 2 01-22-2007 02:55 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 11:48 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration