LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-19-2010, 03:35 PM   #1
brucek50
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2010
Posts: 16

Rep: Reputation: 0
(initramfs) bootarg


/bin/sh: bootarg: not found
then refers to help which gives a list of commands.
This is a new install of ubuntu 10.10 on a windows xp crashed program with D: recovery and a cdrw and dvd rom. HELP!
 
Old 12-19-2010, 07:58 PM   #2
andrewthomas
Senior Member
 
Registered: May 2010
Location: Chicago Metro
Distribution: Arch, Gentoo, Slackware
Posts: 1,690

Rep: Reputation: 309Reputation: 309Reputation: 309Reputation: 309
Is this a wubi install?
 
Old 12-21-2010, 03:35 AM   #3
brucek50
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2010
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
not a wubi

trying to install over xp which has crashed entirely and i don't want it on this computer.
i can use entire hdd for linux which is 80 gig hdd and 512 ddr and sd ram mem
 
Old 12-21-2010, 09:20 PM   #4
andrewthomas
Senior Member
 
Registered: May 2010
Location: Chicago Metro
Distribution: Arch, Gentoo, Slackware
Posts: 1,690

Rep: Reputation: 309Reputation: 309Reputation: 309Reputation: 309
So you are having problems running the installation? Is it a LiveCD? Does it work OK if you choose to test out using a live session?
 
Old 12-22-2010, 01:38 AM   #5
brucek50
LQ Newbie
 
Registered: Dec 2010
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Andrew, will not test boots and gives me option but after that it says it is loading drivers but actually is doing nothing that i can see. Just sits and runs with out loading. engine speeds up and slows but naver see the computer lite working. since last report I have 0ed the hhd and it no longer shows windows just 74.9 gig unallocated.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu Server- No init found. Try passing init=bootarg. ganesh24pal@gmail.com Linux - Server 2 11-17-2010 02:05 AM
No Init found Try passing init =bootarg mnconny Linux - Newbie 2 10-03-2010 03:13 PM
How to interact with the initramfs? ott0disk Linux - Kernel 3 01-06-2010 11:10 PM
initramfs !! Ashhere Linux - Newbie 3 08-24-2008 10:00 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 02:15 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration