LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-23-2002, 07:39 PM   #1
oudent
Member
 
Registered: Jul 2001
Distribution: Ubuntu
Posts: 195

Rep: Reputation: 30
I killed X, oops


Well, I decided to try something fun today, try to fix all my problems by using the Install program for RedHAt 7.2 to upgrade some of the packages that had been giving me problems (most likely because they were installed wrong) Anyways, I ended up maybe clicking on a few extra things and now when I type startx it pretty much tells me I messed it up.

Anyways, I was hoping there was a way to fix this...easily...like just reinstall the driver for my Video card, but the problem is it just tells me it already installed. So where should I start?

In 3 days I loose my internet connection on this computer (I'll still have access on another computer) and I also loose my highspeed access altogether, so this is great timing

Thanks
 
Old 04-23-2002, 11:08 PM   #2
jorasmi
Member
 
Registered: Apr 2002
Location: Philippines
Distribution: Slackware 10.2
Posts: 111

Rep: Reputation: 15
it happens to me before and i end up reinstalling but try uninstalling all multimedia components that youve installed.
 
Old 04-23-2002, 11:16 PM   #3
linuxcool
LQ Addict
 
Registered: Jun 2001
Posts: 1,183

Rep: Reputation: 47
Try configuring x windows again.
 
Old 04-23-2002, 11:34 PM   #4
aaronsols
Member
 
Registered: Feb 2002
Location: INDIA
Distribution: Red Hat
Posts: 30

Rep: Reputation: 15
hi oudent

could U pls tell what those error messages are at least the last few lines .....was X working before U went for the upgrade, if it was then pls run Xconfigurator again
 
Old 05-04-2002, 01:29 AM   #5
oudent
Member
 
Registered: Jul 2001
Distribution: Ubuntu
Posts: 195

Original Poster
Rep: Reputation: 30
Too late...after I moved back home after my last exam I got a little too eager to fool around in linux again and reinstalled...now I have bigger problems...I have no high speed internet connection (let alone any internet connections on my computer at the moment) and I killed Linux, not just X!!!

If you know how to fix my linux please help. Pretty much when it starts doing the startup tests and starting up the kernel, at one point it tells me there are errors and that linux cannot start. It also tells me some of the files maybe in /mnt/systemimage or something like that and that I can enter the root password.

I must have restarted the thing wrong...it freezes sometimes.

Anyways, check the Newbie board in the next couple days as I will write a detailed message...I don't want to loose all my files!!!

Last edited by oudent; 05-04-2002 at 01:30 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oops!!! bigoli MEPIS 1 06-12-2005 05:36 PM
Oops !! bejiita Slackware 6 12-22-2004 02:54 PM
Oops q64 Linux - Newbie 6 03-24-2004 09:35 PM
oops! nerdboy Linux - Networking 1 09-13-2002 04:29 AM
oops! Hano Linux - Networking 1 09-04-2001 10:21 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 09:51 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration