LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-06-2009, 09:07 PM   #1
deelite16
LQ Newbie
 
Registered: May 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Help Pls.


I have been trying to look at open up a url for a class that i have to view lectures online and they have not been working.

I have tired it both in internet explorer and also in firefox but doesn't work?

It is an wm7 active x issue? Is it a java issue? I did upload a new java to updater 13 and I believe since then itt has not been working.

Can someone please help me here.

Here are some of the urls:

http://msl.stream.yorku.ca/mediasite...playerType=WM7

Thanks
 
Old 05-06-2009, 09:51 PM   #2
MS3FGX
LQ Guru
 
Registered: Jan 2004
Location: NJ, USA
Distribution: Slackware, Debian
Posts: 5,852

Rep: Reputation: 357Reputation: 357Reputation: 357Reputation: 357
Looks like you need ActiveX and Windows Media Player. That's not good...
 
Old 05-07-2009, 02:31 PM   #3
TB0ne
LQ Guru
 
Registered: Jul 2003
Location: Birmingham, Alabama
Distribution: SuSE, RedHat, Slack,CentOS
Posts: 19,321

Rep: Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470Reputation: 4470
Quote:
Originally Posted by deelite16 View Post
I have been trying to look at open up a url for a class that i have to view lectures online and they have not been working.

I have tired it both in internet explorer and also in firefox but doesn't work?

It is an wm7 active x issue? Is it a java issue? I did upload a new java to updater 13 and I believe since then itt has not been working.

Can someone please help me here.

Here are some of the urls:

http://msl.stream.yorku.ca/mediasite...playerType=WM7

Thanks
Did you look at the URL? The ending part where you specify you're using Windows Media 7? (playerType=WM7).

Since that's specified on the URL, chances are there's a section further back up the URL chain, where you can tell it what player you're using...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't play .pls files in Rhythmbox, closes when I try to load .pls file lqv Linux - Software 2 01-07-2013 09:30 AM
I need some help pls andyar85 Programming 7 04-06-2011 04:54 AM
RHEL 3 with Windows XP - Help please pls pls ar_m_in Red Hat 7 10-01-2006 10:42 AM
Help me PLS !!! Dadycool Linux - Laptop and Netbook 5 07-30-2006 07:21 AM
pls pls pls help me ! i'm tired with httpd config on fedora apache 2.0.48 AngelOfTheDamn Fedora 0 01-24-2004 06:12 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 10:29 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration