LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Newbie (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/)
-   -   Have trouble getting Flash to play on my site. (https://www.linuxquestions.org/questions/linux-newbie-8/have-trouble-getting-flash-to-play-on-my-site-142420/)

robbfen 02-04-2004 08:58 PM

Have trouble getting Flash to play on my site.
 
Hey everyone!,

I am having a really strange problem. I have Flash plugin installed on my Redhat 8 and if I open a file or go on the internet to a flash site they play, however if I try to go to my own site to play my flash page I get the dark blue background color but no flash animation plays. This is from a different computer and I have opened the file in my mozilla browser in Redhat also and it plays but cannot be reached or will not play from outside. The only thing I can think of is that my httpd.conf script might have to have .swf files enabled for the outside world to see. The file is also available and is not locked. I did the (chmod ### file) and the file should play. Any speculations?

The site is http://www.designtime.ca

Thanks!

Robb

robbfen 02-15-2004 03:43 PM

Problem solved
 
Well it was a problem with my virtual server settings again. I backed up the new httpd.conf file twice to be sure this time. I think I may have deleted a line from that file. This is why my moms site was showing up but not mine. It turned her site into the default file to open. What a pain.


All times are GMT -5. The time now is 05:45 AM.