LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-14-2003, 05:16 PM   #1
ACESiX
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Question ? error 2?


Hi,

i am a massive Linux newbie but so far i have done quite well.. I have installed redhat 9 on my laptop. I have got all devices (including winmodem using slmdm2.7 driver) to work. I have upgraded the kernel (to 2.4.20-8) and even got some windoze programs such as dreamweaver + fireworks working with wine...

The one remaining problem is dialing the internet with "Network Configuration".. Everytime I active the device ppp0, i get:

redhat-config-network
Cannot activate network device ppp0!
Failed to activate ppp0 with error 2

...I cant find anywhere what this error means! I know the modem is working as kppp dials any number i tell it to, minicom finds it and wvdial will dial with it?? i am really confised now.

Any thoughts or comments please?


thanks,

Mike
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
aplay: pcm_write:1029: write error: Input/output error mimithebrain Linux - Software 2 12-04-2007 12:51 PM
updating new installation of 9.3 ERROR...ERROR...ERROR Morbid SUSE / openSUSE 3 08-16-2005 12:22 AM
c++ ostream error, messag rot large to trakc down location of error. exodist Programming 2 06-13-2004 07:35 PM
NETPERF: ERROR --> send_udp_stream: error on remote: Interrupted system call dravya Linux - General 1 05-29-2004 06:49 PM
cdrecord inupt/output error. write_g1: scsi sendcmd: no error lucstuk Linux - Software 9 08-09-2003 10:27 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 07:44 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration