LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 06-18-2009, 12:22 AM   #1
Wolvenreign
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2009
Posts: 11

Rep: Reputation: 0
blank or stopped screen after AMD64 Ubuntu install


Hey all. I recently installed Ubuntu 64 bit over my Ubuntu 32-bit partition. It's because my laptop has AMD64 structure, and I thought I should take advantage of it.

So, when I boot up in Ubuntu after a successful install and try to loh in, all I see is a blank screen and a white pointer mouse.

I have tried every solution from every Google result I got for the problem. Removed Gnome and replaced it Kubuntu, removed compiz, reconfigured xorg.config....nothing works. It's an Nvidia machine, as well.

I've posted in Ubuntu forums and Linux forums, but no one has answered yet. truly, I'm at the end of my rope. Should I just give up and put the underwhelming (for my computer) 32 bit Ubuntu back on? is it something to do with the Nvidia drivers (which doesn't make much sense considering the LiveCD installation didn't do that)?

Please, PLEASE let someone answer me. Ugh. Thanks to whomever helps.
 
Old 06-18-2009, 02:53 AM   #2
acid_kewpie
Moderator
 
Registered: Jun 2001
Location: UK
Distribution: Gentoo, RHEL, Fedora, Centos
Posts: 43,417

Rep: Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975Reputation: 1975
Please post your thread in only one forum. Posting a single thread in the most relevant forum will make it easier for members to help you and will keep the discussion in one place. This thread is being closed because it is a duplicate.
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu 8.1 install-- then blank tan screen with cursor HMikeH Linux - Newbie 1 04-01-2009 04:01 AM
Installin Ubuntu - blank screen Braynid Linux - Software 5 02-05-2008 10:07 AM
ubuntu install, then blank screen on start up JD Madrox Linux - Desktop 1 11-29-2007 02:14 AM
Ubuntu blank login screen matticus1181 Linux - Software 3 09-24-2007 08:34 AM
SuSE 10.0 blank screen on AMD64 notebook nickj6282 Linux - Laptop and Netbook 3 05-10-2006 11:59 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 04:23 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration