LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-13-2003, 04:48 PM   #1
Robin01
Member
 
Registered: Aug 2003
Posts: 104

Rep: Reputation: 15
apache problem and losing hair i dont have


hi,

Learning and using RH 9.

When i installed RH i installed the apache server/httpserver withit

to learn the ins and outs of apache i found instruction on how to download , compile and install apache.

I uninstalled apache that was installed but not sure if i was %100 successfull but went ahead with the installation anyways...

according to the installation it was successfull.. i was ablel to stop and start apache...it installed to the /wwwroot.
when i tested it its going back to the original configuratoin or where i setup the test page the first time i installed apache and configuration..
how do i tell it to take the new configuratoin...

this is driving me nuts

not even sure if its loading it twice
 
Old 09-13-2003, 04:57 PM   #2
MasterC
LQ Guru
 
Registered: Mar 2002
Location: Salt Lake City, UT - USA
Distribution: Gentoo ; LFS ; Kubuntu
Posts: 12,612

Rep: Reputation: 68
After you uninstalled the packaged one, and installed the source, you should check the httpd.conf to see where the DocumentRoot is pointing and such. That's the directive(s) that control where to look for configs and the / of the httpd server.

Cool
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Losing my bolts in the box ! Grapics dont wanna work!!! blavish Linux - Hardware 1 11-04-2005 10:19 AM
Booting SuSe 9.2 from GRUB.. Losing my hair JeridJohnson SUSE / openSUSE 10 03-16-2005 09:42 AM
noob losing hair over 2.6.4 Slinky Slackware 7 03-19-2004 01:03 AM
noob losing hair over 2.6.4 Slinky Slackware 0 03-14-2004 03:41 PM
Tearing My Hair Out: PHP isnt being parsed by Apache 2!! pnh73 Linux - Software 2 01-19-2004 05:01 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 08:02 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration