LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie
User Name
Password
Linux - Newbie This Linux forum is for members that are new to Linux.
Just starting out and have a question? If it is not in the man pages or the how-to's this is the place!

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-07-2012, 12:52 PM   #1
Vlasto
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2012
Posts: 1

Rep: Reputation: Disabled
10.04 lost network connection on upgrade to 10.10 OpenEMR server cant ping router


Ubuntu server 10.04 with OpenEMR app running fine upgraded to 10.10 lost network connection won't ping out of server, not router, can't see server on network, have lamp loaded, any ideas, first server load OpenEMR stable on 10.04 from what I've seen, did upgrade command then problem started, thinking of reloading back to 10.04, is last stable load for OpenEMR 3.8 Gig Intel, Gigabyte main board, 2 Gig ram, everything onboard except video pny vid with 128 meg ram.
 
Old 05-08-2012, 04:12 PM   #2
Nermal
Member
 
Registered: Jan 2009
Distribution: Debian
Posts: 59
Blog Entries: 2

Rep: Reputation: 6
just searched for "ubuntu 10.10 gigabyte no network".

Lots of possible solutions, all needing more information like motherboard model and version, bios information etc.

So, have a look and/or give us more information.
 
Old 05-08-2012, 05:35 PM   #3
k3lt01
Senior Member
 
Registered: Feb 2011
Location: Australia
Distribution: Debian Wheezy, Jessie, Sid/Experimental, playing with LFS.
Posts: 2,900

Rep: Reputation: 636Reputation: 636Reputation: 636Reputation: 636Reputation: 636Reputation: 636
It's not worth bothering with. 10.10 is no longer supported. Either roll back to 10.04 or get 12.04.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] ping to a local network router answer from other server igadoter Linux - Networking 2 10-19-2010 05:29 AM
ping connection to router OK, but no ping between boxes in LAN mac1234mac Linux - Networking 2 05-26-2010 12:29 PM
Connection to internal network from server - no ping no ssh tweekzilla Linux - Networking 1 12-10-2007 11:19 PM
No network connection, unable to ping netgear router from RH Linux alak123 Linux - Hardware 9 05-06-2006 01:11 PM
No network connection, unable to ping netgear router from RH Linux alak123 Linux - Hardware 4 05-03-2006 11:39 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie

All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration