LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-25-2003, 11:03 AM   #1
motasea
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
WUSB11 V2.6 and Linux 9.0. Got it working!


Hello All,

I am new in this forum and was glad to find it. I just spent a couple of days installing Linux Red Hat 9.0 and WinXP in the same Dell Precision 210 (P3). It was quite a task but I was able to install both in the PC but different HD. I have a 20GB and a 180GB running. I installed Linux RH 9.0 on the 20GB, after much troubleshooting and conflict with XP.

first, I did a search on this forum to find how to connect my wireless linksys connection and was very dissapointed that on Linux there was some work to do.

I found on this forum, the following instructions:
"atmelwlandriver.sourceforge.net/howto/howto.html"
which I follow step by step and was able to connect the wireless connection. One weird thing that I found was that I had left a 3COM Ethernet Card active on the setup menu when I loaded Linux. When I went to Settings--> Network, I was surprised the Linux has marked this card as type "wireless". Just to test I turned it off on the Bios setup and Linux was not able to connect me back to the internet. When I connected it back and had it as eth0 and no other hardware only this one, then Linux enabled the internet connection back. Weird! I do not know how it is working like this. I just started in Linux but had some limited experience with Solaris.

Thanks for posting all these comments about this subject. It has really helped me in doing this. Thanks.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WUSB11 v4... anyone got working? HBergeron Linux - Wireless Networking 2 08-16-2005 09:33 AM
WUSB11 ver 2.6 Driver Not Working azuiden Linux - Wireless Networking 19 03-29-2005 07:58 PM
linksys wusb11 v2.6 with suse 9.0 not working axemanW Linux - Wireless Networking 3 11-26-2004 09:17 AM
Linksys WUSB11 not working - on USB2 system WMD Linux - Wireless Networking 8 08-28-2004 07:48 PM
WUSB11 ver. 2.6 Wireless linksys network card not working leeman_s Slackware 2 08-13-2003 11:28 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration