LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-02-2003, 12:09 AM   #1
liumang
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Urgent," up2date" extremely makes mistakes while upgrading!


Urgent," up2date" has died while upgrading , can't be upgraded automatically when and then with" up2date", Make mistakes as follows:

Fetching rpm headers...
#####################################
Testing package set / solving RPM inter-dependencies...
There was a package dependency problem. The message was:

To solve all dependencies for the RPMs you have selected, The following
packages you have marked to exclude would have to be added to the set:

Package Name Reason For Skipping
======================================================================
XFree86-4.2.1-21 Config modified
XFree86-4.2.1-21 Config modified
XFree86-4.2.1-21 Config modified
XFree86-4.2.1-21 Config modified
XFree86-4.2.1-21 Config modified
XFree86-4.2.1-21 Config modified

Unresolvable chain of dependencies:
XFree86-4.2.0-72 requires XFree86-base-fonts = 4.2.0-72
XFree86-4.2.0-72 requires XFree86-libs = 4.2.0
XFree86-4.2.0-72 requires XFree86-xfs = 4.2.0
XFree86-4.2.1-20 requires XFree86-base-fonts = 4.2.1-20
XFree86-4.2.1-20 requires XFree86-libs = 4.2.1-20
XFree86-4.2.1-20 requires XFree86-xfs = 4.2.1-20
XFree86-libs-4.2.1-21 requires XFree86 < 4.2.1
 
Old 07-13-2003, 12:29 PM   #2
bgbell
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Distribution: Red Hat
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
I just ran up2date my RH8 (2.4.20-18-8) install and saw the same result. Actually, the first attempt hung during install phase and I was obliged to kill it after 30 minutes. Seems it got as far as changing the XFree86 config files but stopped short of doing the actual update. I tried manually updating XFree86 but RPM says it's already installed...

Advice on how to recover would be appreciated.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Useful article: "Linux File & Directory Permission Mistakes" sundialsvcs Linux - Security 1 08-15-2005 11:50 AM
Assigning "unique name" to "Extraversion" when upgrading Kernal MatthewASmith79 Linux - Newbie 5 08-26-2004 08:31 AM
"extension "XFree86-DRI" missing on display" upgrading XFree86 to 4.3.0 on Sarge Moloko Debian 5 03-31-2004 05:06 PM
gnome global settings "Help Me!!" or "URGENT" Fascistchicken Linux - Software 3 01-26-2004 06:27 PM
(1) Realtek card is called "tulip", (2) dynamic IP makes eth0 down Erhan Linux - Networking 3 12-31-2003 02:54 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 03:33 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration