LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 04-20-2002, 08:48 AM   #1
lamihai
LQ Newbie
 
Registered: Mar 2002
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
uploading to linux-Apache1.3.20 from win2k is working too ...... slow


Uploading to linux-Apache1.3.20 from win2k is working too ...... slow.

I have Mandrake 8.1 installed on my network,with Apache from the distribution cd-s


I have some scripts that uploads files to the server,using php.
All the computers from the network are working fine except 2 comps that have win2k professional installed on.

When I try to upload files from win2k to the server, it takes too much time(3 minutes for a 30k file !!!), but downloads are working normal.
From the log files I saw that there is not a problem with php, but is a problem with the connection, the packet exchenge between those computers is too slow.

So my question is why this is working on win95 or win98 clients but not on win2k. Is there something with win2k that tries to optimize the connection but it's dooing exactly the oposite thing?

If there is someoane that can give me a hint, pls help me.
I'm so confused!

And another two things:
- I have installed SP2 on win2k machines(so this is not the sollution)
- I have tested it from netscape4.7 and from IE6 and IE5.5
- PLS HELP!
 
Old 04-23-2002, 05:05 AM   #2
Mara
Moderator
 
Registered: Feb 2002
Location: Grenoble
Distribution: Debian
Posts: 9,696

Rep: Reputation: 232Reputation: 232Reputation: 232
Look if there is an error runnin scripts. Or install tcpdump, try to connect from Windows and read the packets (but it's time-consuming solution)
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uploading 4MP files with Gallery 1.4.4 not working Mr54mk Linux - Software 1 02-02-2005 09:26 PM
Apache1 & Apache2 - How do I get them both working on the same box? neocookie Linux - Software 3 09-24-2004 02:58 AM
Finally got my Wireless working on Linux But it is really slow QzarBaron Linux - Wireless Networking 0 08-21-2004 05:33 PM
win2k Slow booting in presence of Linux partition albean Linux - Newbie 11 01-06-2003 10:15 AM
Peanut Linux and Win2k on same system not working jsimone Linux - Software 8 04-05-2002 11:47 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 02:48 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration