LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 05-19-2005, 09:38 PM   #1
xxx_anuj_xxx
Member
 
Registered: Jun 2004
Location: Bharat
Distribution: RedHat, Debian, FreeBSD, Fedora, Centos
Posts: 114

Rep: Reputation: 16
Unhappy unable to connected to the net after reboot


Hello to everyone!
I got connected to the net with my Fedora core 3 and everything worked well.
After reboot I am unable to use net threw my Fedora/RedHat.
my /etc/wvdial.conf is:
[Modem0]
Modem=/dev/ttyS0
Baud=115200
SetVolume=0
Dial Command = ATDT
init1=ATZ
init2=AT+CRM=1
FlowControl= Hardware (CRTSCTS)
[Dialer tata]
Username= user
Password= password
Phone=#777
Stupid Mode= 1
Inherits = Modem0

which runs following in the root:
[root@linuxrocks]# wvdial xyz
--> WvDial: Internet dialer version 1.54.0
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
--> Sending: ATQ0
ATQ0
OK
--> Re-Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
--> Sending: ATQ0
ATQ0
OK
--> Re-Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: AT+CRM=1
AT+CRM=1
OK
--> Modem initialized.
--> Sending: ATDT#777
--> Waiting for carrier.
ATDT#777
CONNECT
--> Carrier detected. Starting PPP immediately.
--> Starting pppd at Fri May 12 10:43:17 2005
--> pid of pppd: 3613
--> Using interface ppp0

Ip addresses are displayed.
With Primary DNS and Secondary DNS Addresses as well

I copied Primary DNS and Secondary DNS address to /etc/resolv.conf
nameserver xxx.xxx.xxx.xxx
nameserver xxx.xxx.xxx.xxx

It worked perfectly till my next reboot .

now i am just stopped at
[root@linuxrocks]# wvdial xyz
--> WvDial: Internet dialer version 1.54.0
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
--> Sending: ATQ0
ATQ0
OK
--> Re-Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
--> Sending: ATQ0
ATQ0
OK
--> Re-Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Initializing modem.
--> Sending: ATZ
ATZ
OK
--> Sending: AT+CRM=1
AT+CRM=1
OK
--> Modem initialized.
--> Sending: ATDT#777
--> Waiting for carrier.
ATDT#777
CONNECT
--> Carrier detected. Starting PPP immediately.
--> Starting pppd at Tue Apr 12 10:43:17 2005
--> pid of pppd: 3613
--> Using interface ppp0
..............................
and it is not giving any response or ip address.


The resolver order in /etc/host.conf file is
order hosts,bind

_________________________________________
Thanks


Linux Rocks
 
Old 05-20-2005, 12:51 PM   #2
jkh
Member
 
Registered: Dec 2004
Location: Maidstone, Kent, England
Distribution: Ubuntu
Posts: 100

Rep: Reputation: 15
not sure if a minor spelling error is a good enough reson to repost

Last edited by jkh; 05-20-2005 at 12:54 PM.
 
Old 05-20-2005, 01:04 PM   #3
david_ross
Moderator
 
Registered: Mar 2003
Location: Scotland
Distribution: Slackware, RedHat, Debian
Posts: 12,047

Rep: Reputation: 67
Please do not post the same thread in more than one forum. Picking the most relevant forum and posting it once there makes it easier for other members to help you and keeps the discussion all in one place.

http://www.linuxquestions.org/rules.php

Please respond here:
http://www.linuxquestions.org/questi...hreadid=325216
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unable to connect to the net after reboot xxx_anuj_xxx Linux - Networking 4 05-20-2005 01:07 PM
problems in getting connected to the net raghavendra Linux - Networking 6 05-04-2005 08:08 AM
connected to an isp but cannot browse the net ruhl22 Fedora 5 06-13-2004 01:43 PM
Connected to network but canīt surf the net jimdaworm Linux - Networking 3 08-19-2003 02:44 PM
Problems when connected to the net Radiouk Linux - General 1 05-26-2003 01:31 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 12:08 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration