LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-01-2003, 04:14 PM   #1
jqcaducifer
Member
 
Registered: Jul 2003
Distribution: Fedora 3
Posts: 133

Rep: Reputation: 15
SSL and Apache


I'm having this slight problem with apache. Before, when I installed Apache 2, everything worked fine, but I wanted to add the mod_ssl, which requires Apache 1, so I installed Apache 1.3.28, with OpenSSL 0.9.7b and mod_ssl 2.8.15-1.3.28, following the directions in mod-ssl INSTALL. I didn't delete the first install of apache 2 (because i don't know how).

When I turn Apache 2 off with apachectl stop, and turn Apache 1 on with apachectl start, Apache 1 says it started

./apachectl start: httpd started

but I see no test page when I direct my browser towards my own IP, and there is no httpd process running when i do ps -aux. If it go back to Apache 2 and start it again, it runs fine. So whats wrong with this Apache 1?

And if anyone knows of a SSL module thing that can work with Apache 2, that would be a great help.
 
Old 08-04-2003, 08:44 AM   #2
tmarti
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Location: Boston
Distribution: RedHat 9.0
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
mod_ssl is available as a module for Apache 2: http://httpd.apache.org/docs-2.0/mod/mod_ssl.html

I recommend getting it to work with your existing 2.0 setup rather than fighting with two instances and versions of Apache.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache 1.3.33 (debian built) and Apache SSL does not respond to the proper ports lqorg_user Linux - Networking 0 11-06-2005 05:11 PM
apache + ssl help! aqoliveira Linux - Software 3 04-18-2005 01:36 PM
apache and apache-ssl questions merana Debian 4 03-10-2005 11:10 AM
Apache and SSL PcHammer Linux - Software 3 02-18-2005 03:33 PM
ssl on apache Finlay Linux - Networking 3 03-20-2003 12:48 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 07:03 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration