LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Latest LQ Deals
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-14-2016, 10:55 AM   #1
lgalford
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2016
Posts: 2

Rep: Reputation: Disabled
Question Problem with SQUID Configuration


Hi, Iīm really new to the pfsense and it was working well without any authetication enabled, I try to enable the squid configuration with AD authetication and it just stop working when I look at the logs file I see the following messages:

1468505991.930 749 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 6379 CONNECT urs.microsoft.com:443 - HIER_DIRECT/65.52.108.163 -
1468505993.202 847 10.66.3.35 TCP_MISS/200 3956 GET http://www.chiark.greenend.org.uk/~s.../download.html - HIER_DIRECT/212.13.197.229 text/html
1468505993.341 118 10.66.3.35 TCP_MISS/200 902 GET http://www.chiark.greenend.org.uk/~s.../sitestyle.css - HIER_DIRECT/212.13.197.229 text/css
1468505993.547 117 10.66.3.35 TCP_MISS/200 693 GET http://www.chiark.greenend.org.uk/~s...utty/putty.ico - HIER_DIRECT/212.13.197.229 image/vnd.microsoft.icon
1468505993.959 693 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 6203 CONNECT urs.microsoft.com:443 - HIER_DIRECT/65.52.108.163 -
1468505994.224 689 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 6203 CONNECT urs.microsoft.com:443 - HIER_DIRECT/65.52.108.163 -
1468506002.019 4158 10.66.3.35 TCP_MISS/200 1317 GET http://apps.identrust.com/roots/dstrootcax3.p7c - HIER_DIRECT/192.35.177.64 application/x-pkcs7-mime
1468506002.481 416 10.66.3.35 TCP_MISS/200 1886 GET http://isrg.trustid.ocsp.identrust.c...hXNqC4Xspwg%3D - HIER_DIRECT/192.35.177.195 application/ocsp-response
1468506003.393 901 10.66.3.35 TCP_MISS/200 1025 GET http://ocsp.int-x3.letsencrypt.org//...rBWJJK3A%3D%3D - HIER_DIRECT/63.217.115.113 application/ocsp-response
1468506004.902 1347 10.66.3.35 TCP_MISS/200 531735 GET http://the.earth.li/~sgtatham/putty/0.67/x86/putty.exe - HIER_DIRECT/46.43.34.31 application/x-msdos-program
1468506005.019 791 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 6379 CONNECT urs.microsoft.com:443 - HIER_DIRECT/65.52.108.163 -
1468506006.081 893 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 5828 CONNECT t.urs.microsoft.com:443 - HIER_DIRECT/65.55.44.85 -
1468506006.950 474 10.66.3.35 TCP_MISS/200 972 GET http://ocsp.usertrust.com/MFIwUDBOME...CrAJ%2FKl%2BAf - HIER_DIRECT/178.255.83.1 application/ocsp-response
1468506007.115 153 10.66.3.35 TCP_MISS/200 971 GET http://ocsp.comodoca.com/MFEwTzBNMEs...UFsXjVlRi3s%3D - HIER_DIRECT/178.255.83.1 application/ocsp-response
1468506008.554 12478 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 5105 CONNECT the.earth.li:443 - HIER_DIRECT/46.43.34.31 -
1468506009.645 949 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 6238 CONNECT apprep.smartscreen.microsoft.com:443 - HIER_DIRECT/131.253.40.107 -
1468506059.111 69048 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 35416 CONNECT www.bitvise.com:443 - HIER_DIRECT/174.129.208.32 -
1468506184.667 0 10.66.3.35 TCP_DENIED/407 5057 GET http://www.msn.com/es-ve/? - HIER_NONE/- text/html
1468506214.427 0 10.66.3.35 TCP_DENIED/407 4117 CONNECT iecvlist.microsoft.com:443 - HIER_NONE/- text/html
1468506299.443 440912 10.66.3.35 TCP_DENIED/407 4127 CONNECT www.google.co.ve:443 - HIER_NONE/- text/html
1468506299.443 369693 10.66.3.35 TCP_DENIED/403 4011 CONNECT clients2.google.com:443 - HIER_NONE/- text/html
1468506299.444 418558 10.66.3.35 TCP_DENIED/403 4243 GET http://www.gstatic.com/generate_204 - HIER_NONE/- text/html
1468506342.114 240277 10.66.3.35 TCP_TUNNEL/200 598 CONNECT clients4.google.com:443 - HIER_DIRECT/216.58.192.110 -
1468506626.518 412088 10.66.3.35 TCP_DENIED/407 4184 CONNECT iecvlist.microsoft.com:443 mgonzal HIER_NONE/- text/html
1468506626.518 441851 10.66.3.35 TCP_DENIED/407 5156 GET http://www.msn.com/es-ve/? mgonzal HIER_NONE/- text/html
1468506638.137 438884 10.66.3.35 TCP_DENIED/407 4176 CONNECT clients2.google.com:443 mgonzale HIER_NONE/- text/html


I really donīt know hwat to do I had reinstalled several times trying diferents configurations and still donīt luck

please help me please let me know if you need an aditional information

rgds
Luis
 
Old 07-18-2016, 03:57 PM   #2
nini09
Senior Member
 
Registered: Apr 2009
Posts: 1,839

Rep: Reputation: 160Reputation: 160
You need turn on debugging for section 29, Authenticator, to find out what is exact porblem.
 
Old 07-26-2016, 02:20 PM   #3
lgalford
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2016
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
how can I do that ....
 
Old 07-26-2016, 03:32 PM   #4
nini09
Senior Member
 
Registered: Apr 2009
Posts: 1,839

Rep: Reputation: 160Reputation: 160
In squid configuration, debug_options control that which section should be debugged. The general format is like following.

debug_options section,level section,level ...
debug_options ALL,1 29,6
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
squid server configuration :- swap problem divya111 Linux - Server 1 04-15-2010 05:34 AM
Problem with SQUID configuration lovingaditya28 Linux - Newbie 3 12-04-2009 12:02 PM
transprent squid configuration problem mohanbsc Linux - Server 1 09-08-2009 07:30 AM
Problem with configuration of Squid server behind a squid ajitup Linux - Server 13 08-12-2009 11:55 PM
Squid Configuration Problem ikhanr Linux - Newbie 10 04-12-2005 02:28 AM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 06:39 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration