LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking
User Name
Password
Linux - Networking This forum is for any issue related to networks or networking.
Routing, network cards, OSI, etc. Anything is fair game.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 05-08-2015, 01:53 PM   #1
Mihou
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2015
Location: setif
Posts: 5

Rep: Reputation: Disabled
problem of data_($i)


ns: sens_gather_stats: can't read "data_(100)": no such element in array
while executing
"return $data_($id)"
(procedure "_o2426" line 3)
(Application/BSApp getData line 3)
invoked from within
"$app getData $id"

please any one faces such a problem !!!
what should I do
 
Old 05-08-2015, 02:24 PM   #2
suicidaleggroll
LQ Guru
 
Registered: Nov 2010
Location: Colorado
Distribution: OpenSUSE, CentOS
Posts: 5,573

Rep: Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142Reputation: 2142
Quote:
Originally Posted by Mihou View Post
what should I do
You should provide a LOT more information, that is if you want anybody to be able to provide anything remotely resembling useful advice. You haven't even told us WHAT is throwing this error...is it your operating system? A program? A web page? Are you even running Linux?
 
Old 05-08-2015, 02:33 PM   #3
Mihou
LQ Newbie
 
Registered: Apr 2015
Location: setif
Posts: 5

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
sorry ! actually am supposed to use two sinks in WSN using the NS2 tool , and editing the leach protocol , when I add the second sink to the ns-bsapp.tcl while the first one is moving I have that error
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do I have a path problem, an Apache2 problem or a Javascript problem or any other pro rblampain Linux - Networking 0 12-29-2010 03:50 AM
Solved Problem Second GCC-Pass(or gettext sanity check problem) hoes Linux From Scratch 0 09-04-2005 10:20 AM
Sound Card problem(every time i install linux i have diffirent hardware problem) jacka1l Linux - Newbie 7 08-11-2005 06:10 AM
Lan configuration problem - NFS boot problem - RX&TX packets errors 242VDM242 Linux - Networking 4 11-25-2004 01:35 PM
perl problem? apache problem? cgi problem? WorldBuilder Linux - Software 1 09-17-2003 07:45 PM

LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking

All times are GMT -5. The time now is 05:24 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration